Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Hoț de parfumuri prins în flagrant de autorități într-un mall din Cluj

Un bărbat de 30 de ani din Hunedoara, a fost prins în flagrant de autorități în timp ce fura parfumuri într-un mall din Cluj-Napoca.

La data de 21 ianuarie a.c. polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Cluj-Napoca au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat cu vârsta de 30 de ani, din municipiul Hunedoara, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

Din cercetările derulate a reieșit faptul că la data de 9 ianuarie a.c., acesta ar fi sustras din incinta mai multor magazine aflate într-un centru comercial din Cluj-Napoca, mai multe parfumuri și un articol vestimentar.

În urma documentării activității infracționale și administrării probatoriului în cauză, la data de 21 ianuarie a.c., polițiștii au depistat bărbatul în flagrant delict, fiind reținut pentru o perioadă de 24 de ore.

La data de 22 ianuarie a.c., magistrații Judecătoriei Cluj-Napoca au emis pe numele acestuia mandatul de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Directorul OMS: Europa se află în faza finală a pandemiei de Covid-19

Directorul OMS preconizează sfârșitul pandemiei de Covid-19 în Europa, odată cu infectarea a circa 60% din populația continentului cu varianta...

Închide