Ultima actualizare: 23.4.2024
Locale

Radu Țenter este comemorat de suporterii lui ”U” Cluj

Radu Țenter este comemorat de suporterii lui ”U” Cluj. În urmă cu un an, la doar 25 de ani, a lăsat în urmă o uriașă suferință fiul fostului mare baschetbalist Marcel Țenter.

„Acum un an, într-o duminică în ziua de 3 martie 2019, creionam împreună cu Radu prin coordonate GPS și măsurători virtuale, „inima” care avea să fie plantată pe terenul oferit de către USAMV. Proiectul era finalizat, am vopsit steaguri am deschis o bere și Radu comandase două pizza, tot ce mai era de făcut, era să începem aventura la „pădurea unor inimi românești”! Acum un an, în 3 martie 2019, ți-ai încheiat capodopera, ai plecat după două pizza și ai decis să nu te mai întorci, lăsând un gol imens în sufletele noastre. Radu, pentru tot, îți mulțumim!”, este mesajul postat pe pagina de facebook Padurea Unor Inimi Românești.

Vineri seara, prietenii lui Radu s-au întâlnit la Stejarul lui Radu, ”în pădurea inimilor tuturor celor care au iubit și iubesc „Simbolul unor inimi românești”, pe ”U” Cluj”.

Astăzi, ei vor aprinde o lumânare la locul de odihnă al lui Radu, la Cimintirul Central din Cluj-Napoca.

Tot sâmbătă, suporterii Universității Cluj vor cânta și pentru Radu la confruntarea dintre ”Studenți” și Metaloglobus, care se va desfășura pe Cluj Arena.

***
Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.
Radu Țenter este comemorat de suporterii lui ”U” Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Președintele UDMR Cluj, Csoma Botond, va candida la funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca!

UDMR l-a desemnat în această seară pe liderul filialei județene Cluj, deputatul Csoma Botond, drept candidat pentru funcția de primar...

Închide