Ultima actualizare: 23.4.2024
Locale

LIVE. Femeie căzută de la etajul 3 în cartierul Grigorescu

Femeie căzută de la etajul 3 al unui bloc din cartierul Grigorescu din municipiul Cluj-Napoca. Nefericitul eveniment a avut loc pe str. Alexandru Vlahuţă.

Femeia a fost preluată de către un echipaj SMURD şi transportată la spital.

Deocamdată nu se cunosc mai multe detalii. Se pare că femeia s-a aplecat peste balcon şi ar fi căzut.

“O autospeciala și un echipaj SMURD au fost alertate în jurul orei 12.30 pentru a acorda asistență medicală de urgență unei persoane căzută de la înălțime pe str Alexandru Vlahuta din municipiul Cluj-Napoca. În momentul sosirii la fața locului, salvatorii au găsit o femeie care prezenta multiple traumatisme și pierderi ale stării de conștiință. Femeii, în vârstă de cca 40 de ani, i s-a acordat asistență medicală de urgență de către echipajul SMURD și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Starea generală a acesteia, conform evaluării primare de la fața locului, era critică”, a transmis ISU Cluj.

,,Polițiștii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la înălțime, dintr-un imobil situat în cartierul Grigorescu. A fost identificată o femeie în vârstă de 42 de ani, transportată la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.
Sunt efectuate cercetări pentru stabilirea modului în care s-a produs evenimentul”, a transmis IPJ Cluj.

Vom reveni cu amănunte…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
UDMR, anunț oficial: Tasnádi István Szilárd, prefect de Cluj

Tasnádi István Szilárd, din partea UDMR a fost numit oficial de Guvernul României în funcția de Prefect al Clujului. Avocatul...

Închide