Ultima actualizare: 23.4.2024
Locale

Accident pe Calea Turzii, a rupt o țeavă de gaze și a distrus mai multe mașini

Un accident rutier a avut loc în această dimineață în jurul orei 8:30, pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca, din informațiile transmise de autorități, se pare că șoferul unui ansamblu de vehicule a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu autoturismul care îl preceda.

În cadrul evenimentului rutier au fost avariate alte două autoturisme, accesorii stradale, un panou publicitar și gardul unui imobil.
Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, nu a fost indicată prezența alcoolului.

O țeavă de gaz a fost avariată, a existat pericolul unei explozii.

În urma accidentului de pe Calea Turzii a fost avariat un branșament de gaz simplu, cu un diametru de cca 4-5 cm. Scăpările de gaze au fost oprite imediat ce pompierii au ajuns la fața locului, prin închiderea robinetului rețelei de distribuție.

În momentul sosirii echipei de reparații a distribuitorului de utilități, s-a constatat că există posibilitatea ca avaria să existe și la porțiunea din branșament care este îngropată în pământ, însă aceasta porțiune nu este momentan accesibilă deoarece este exact sub camionul avariat, încărcat cu cherestea.

Autovehiculul a ajuns într-o poziție instabilă, drept pentru care a fost sprijinit cu popi hidraulici și a fost descărcat de pompieri și proprietar.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Coronavirus județul Cluj: peste 500 de infectați în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Cluj, au fost depistate 501 de persoane infectate cu Covid-19, transmite Instituția...

Închide