Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

FOTOGALERIE. Stadiul lucrărilor la Parkingul Hașdeu. Vor fi 320 de locuri de parcare

Lucrările la Parkingul Hașdeu avansează cu pași repezi. Parkingul se realizează în Complexul Studențesc Hașdeu, pe strada Păstorului nr. 67-69, iar termenul de finalizare este luna august 2020.

În acest moment se desfășoară următoarele lucrări la fundațiile speciale:

– lucrări de forare, armare și betonare la piloții sub radier
– se montează cofrajele la grinda coronament
– lucrări de piconare capete piloți
– se execută forarea ultimilor 4 piloți de incintă

Parkingul va avea un nivel de subsol, 2 niveluri de demisol, parter, 3 etaje supraterane, terasă și 320 de locuri de parcare dintre care: 6 pentru persoane cu dizabilităţi şi 10 pentru maşini electrice, plus 4 locuri motociclete/mopede şi 11 locuri pentru biciclete.

Construcția este realizată pe o suprafață de 1476,80 mp, iar valoarea totală a investiției este de 23.723.732,96 lei fără TVA.

Primăria Cluj-Napoca este asociată cu Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) în acest proiect. Parking-ul va avea 320 de locuri de locuri de parcare, din care 238 vor fi cu regim închis și rezervate studenţilor şi cadrelor didactice de la UBB, care vor beneficia de o reducere de 10% din abonamentele standard.

82 de locuri vor putea fi ocupate de alţi şoferi care caută un loc de parcare. În asociere UBB vine cu terenul, evaluat la 1,79 milioane de lei (calcul făcut la preţul de 900 lei/mp). Municipalitatea suportă preţul execuţiei lucrării, estimat la 30 de milioane de lei, iar serviciul public de interes local pentru administrarea parcărilor se va ocupa de managementul obiectivului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Aproape 600 de clujeni din Gheorgheni și-au demolat garajele voluntar

490 de garaje din 507 au fost desființate voluntar în Cartierul Gheorgheni din municipiul Cluj-Napoca. Cele 17 garaje vor fi...

Închide