Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Radisson vine la Cluj. Hotel de 5 stele cu 149 de camere şi zone VIP

Radisson vine la Cluj. Radisson Hotel Group anunță lansarea pe piață a celei de-a patra proprietăți din RomâniaRadisson Blu Hotel din Cluj-Napoca, potrivit unui anunț al companiei. Hotelul, care urmează să fie inaugurat în primăvara anului 2021, este dezvoltat conform poziționării Radisson Blu, cel mai mare brand hotelier din segmentul de 5* (upper upscale) din Europa – cu un portofoliu care include renumitul Radisson Blu Hotel din București, unul dintre hotelurile de top din țară. Investiția pentru noua unitate nu a fost deocamdată comunicată. 

Cluj-Napoca, ce înregistrează anual peste 600.000 de vizitatori, crește în popularitate atât ca destinație de petrecere a timpului liber, cât și de afaceri.

Radisson vine la Cluj – declaraţiile oficialilor

„Radisson Blu rămâne cel mai mare jucător din segmentul de upper upscale din Europa. Suntem încrezători că vom dezvolta aici, împreună cu partenerii noștri, o poveste de succes, bazată pe încredere și responsabilitate”, a declarat Elie Younes, vicepreședinte executiv și director de dezvoltare în cadrul Radisson Hotel Group.

„Suntem încântați să colaborăm cu Radisson Hotel Group, unul dintre liderii industriei hoteliere. Am căutat un brand care să răspundă nevoilor clienților din regiunea noastră, atât pentru  turismul de agrement cât și pentru turismul de afaceri, un brand cu care aceștia să se identifice și suntem mândri că am găsit partenerul ideal in Radisson Blu. Cluj-Napoca este o destinație ofertantă și așteptăm cu nerăbdare să deschidem porțile către toți cei care caută experiențe autentice”, a declarat Nina Moldovan, președintele Consiliului de administrație și reprezentantul investitorului Winners Park Invest.

Radisson Blu Hotel Cluj-Napoca va avea 149 de camere de diverse tipuri, de la camere standard și superioarela apartamente și zone VIP. Facilitățile de cazare vor fi completate cu cele ale unui restaurant specializat, dar și sală de fitness, în timp ce pentru întâlniri și evenimente vor fi disponibile săli de conferință hi-tech și o sală de recepție de 350 mp, care poate găzdui până la 300 de invitați. Hotelul va fi situat în zona ultracentrală a orașului, lângă stadionul Cluj Arena, fiind ușor accesibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. O absolventă a Academiei de Muzică din Cluj joacă în filmul biografic despre Elton John

Diana Alexandra Pocol, în vârstă de 26 de ani, absolventă a Academiei de Muzică Gheorghe Dima (AMGD) din Cluj-Napoca joacă...

Închide