Ultima actualizare: 22.7.2022
Locale

Restaurantele din Iulius Mall şi-au întrerupt activitatea după cazul gândacilor de la VIVO. Explicaţia administraţiei!

Restaurantele din Iulius Mall şi-au întrerupt activitatea după cazul coloniilor de gândaci descoperite la VIVO! Cluj Napoca. Adminsitraţia mall-ului explică, într-un comunicat de presă, că au loc activităţi preventive şi suplimentare de igienizare, dezinfecţie şi dezinsecţie.

Redăm comunicatul Iulius Mall:

“În contextul acțiunilor tematice efectuate de instituțiile abilitate la unitățile de alimentație publică din Cluj-Napoca, Administrația Iulius Mall susține aceste inițiative și, împreună cu operatorii de restaurante din food court, a luat decizia de a demara operațiuni preventive și suplimentare de igienizare, dezinfectare și dezinsecție. Totodată, a demarat o procedură de verificare a procesului tehnologic de preparare a alimentelor în restaurantele din food court. Astfel, întrucât testele pot fi realizate doar în timpul programului, locațiile din food court și-au întrerupt temporar activitatea pe partea de preparare a alimentelor.

Subliniem faptul că Administrația Iulius Mall Cluj este în permanență preocupată să le ofere clienților servicii la cele mai înalte standarde, astfel că acordă o atenție deosebită respectării normelor sanitare şi de igienă prevăzute de legislaţia în vigoare. În acest sens, Iulius Mall Cluj își îndeplinește toate obligațiile, realizând operațiunile de dezinsecție, dezinfecție și deratizare cu o frecvență sporită, mai exact, de două ori pe lună în zona de food court, incluzând spațiile operatorilor, sala de mese, grupurile sanitare din proximitate și alte spații comune. Aceste lucrări sunt efectuate cu o firmă externă, autorizată să furnizeze servicii profesionale de dezinsecție, dezinfecție și deratizare.

De asemenea, operatorii realizează lucrări individuale de dezinsecție ori de câte ori consideră necesar, suplimentar față de intervalele prevăzute de lege.

Zilnic, după finalizarea programului, în zona food court se efectuează operațiuni complete de curățenie și degresare, atât în spațiile închiriate, cât și pe cele comune.

Totodată, pentru menținerea nivelului de calitate al serviciilor oferite, Administrația Iulius Mall Cluj verifică periodic locațiile de alimentație publică, iar dacă sunt identificate vulnerabilități, activitatea acestora este sistată temporar, până la remedierea aspectelor sesizate.

Susținem activitatea autorităților competente de a verifica unitățile de alimentație publică și vom da curs tuturor acțiunilor în acest sens, pentru a ne asigura că menținem standardele înalte ale serviciilor oferite publicului”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Numărul clienților din Mall-urile clujene a scăzut cu 20%
VIVO! Cluj-Napoca, prima reacție în cazul gândacilor din restaurante

Conducerea VIVO! Cluj-Napoca a transmis azi că, în urma acțiunilor OPC Cluj de investigare a situației restaurantelor din zona de...

Închide