Ultima actualizare: 22.9.2022
Locale

Sute de voluntari au strâns mii de saci de deșeuri în județul Cluj

Cu ocazia Zilei de Curățenie Națională în România, la nivelul județului , Let’s Do It, Romania!, în parteneriat cu Consiliul Județean Cluj, a reușit să mobilizeze circa 570 de voluntari, fiind adunați 4.800 de saci de deșeuri.

În cele două locații principale de curățenie, Măguri Răcătău, respectiv lacul Tarnița – zona aparținând comunei Gilău, au participat 370 de voluntari. La Măguri Răcătău au luat parte circa 220 de voluntari care au colectat nouă tone de deșeuri iar la Tarnița au participat în jur de 150 de voluntari, fiind strânși 1.200 de saci.

În celelalte locații din județ au fost adunați 1.100 de saci, un volum important fiind colectat în comuna Chinteni. Let`s Do It, Romania! este cel mai mare proiect de implicare socială organizat în țara noastră. Din 2010 și până în prezent, “Let`s Do It, Romania!“ a implicat 1,8 milioane de voluntari în acțiuni de curățenie națională și peste 50.000 de elevi și părinți în proiecte de educație ecologică.

În acest an au răspuns afirmativ, la nivel național, invitației de a strânge deşeurile din arealele naturale, un număr mare de voluntari, 110.000, care au reușit să colecteze 100.000 de saci cu deșeuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. Polițist prins de un coleg fără asigurare la mașină. Discuții aprinse între cei doi

Un polițist din județul Alba a fost prins la volan fără asigurare la mașina personală, înmatriculată în județul Cluj. Oprit...

Închide