Ultima actualizare: azi, 10:08
Locale

Colectiv – 4 ani. Imagini din seara tragediei au fost expuse la Cluj

Astăzi se împlinesc 4 ani de la tragedia din clubul Colectiv din Bucureşti, care s-a soldat cu 64 de morţi. Până astăzi nu a fost găsit niciun vinovat, se tot verifică probe, se audiază oameni, se plânge morţi şi se acuză instituţii ale statului.

Miluţă Flueraş, un fotograf specializat în concerte, a expus în urmă cu trei ani, în premieră la un festival de fotografie din Cluj-Napoca, 15 fotografii, alb negru şi color, surprinse în Clubul Colectiv în seara tragediei.

Flueraș, care a și fost rănit în Clubul Colectiv, având arsuri în zona capului, spunea atunci că selecția fotografiilor a fost destul de grea în condițiile a fost vorba despre imagini cu un conţinut emoţional aparte.

”A fost destul de dificil să aleg fotografii care reprezintă cel mai bine ce s-a întâmplat înainte de acel moment, care era atmosfera, şi care surprind cât erau oamenii de fericiţi şi nu se aşteptau la nimic rău. Eram prieten cu trupa Goodbye to Gravity, i-am fotografiat de la primul lor concert. În seara de 30 octombrie 2015 am mers la concertul din Colectiv pentru că eram fanul trupei dar şi pentru că îmi place să fotografiez concerte. Am ajuns devreme, printre primii, am discutat cu mai multe persoane, dintre care multe nu mai sunt printre noi”, a explicat fotograful.

Miluță Flueraș și-a amintit cum concertul a început la ora 22 și că era o atmosferă deosebită, cu multă energie, publicul fiind încântat de noul material muzical al trupei.

El a precizat că nimic nu avea să prevestească tragedia care urma să aibă loc.

”Ştiam că urmau să fie efecte pirotehnice, dar nici când s-a aprins stâlpul nu s-a panicat lumea, nici eu”, a mai spus Miluță Flueraș.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Doi copii şi trei adulţi răniţi pe Calea Turzii

Un accident de circulaţie a avut loc, în urmă cu câteva minute, pe Calea Turzii, în urma căruia au rezultat...

Închide