Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

FOTO. Cel mai în vârstă student din Cluj-Napoca are 93 de ani

Un bărbat în vârstă de 93 de ani este decanul de vârstă al studenților înscriși la „Universitatea Vârstei a 3-a” a cărei deschidere festivă a avut loc, luni, la Cluj, informează MEDIAFAX.

Seniorii înscriși la cursurile Universităţii Vârstei a treia vor putea să participe la cursuri gratuite de psihologie, drept, administraţie publică şi sănătare.

Cursurile se vor organiza în cele două centre de zi de unde provin pensionarii, iar la final cei care vor lua parte la ele vor primi diplome simbolice de absolvire.

Printre cei care au luat parte la acest eveniment s-a numărat şi Emil Tătaru, care la cei 93 de ani ai săi este cel mai în vârstă dintre studenţi. „Clujul e un oraş care ne respectă pe noi, seniorii, s-au făcut multe în ultimul timp şi pentru noi. O universitatea aşa cum e aceasta ne va fi foarte utilă şi va contribui la creşterea calităţii vieţii”, a spus acesta pentru Adevărul.

Universitatea Vârstei a treia este un proiect organizat de Primăria Cluj-Napoca, prin Direcţia de Asistenţă Socială şi Medicală, în parteneriat cu Asociaţia EduNation şi Fundaţia Universităţii Babeş-Bolyai. Beneficiarii proiectului sunt 80 de vârstnici de la două centre de zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Doi vietnamezi au vânat în Gherla raţe sălbatice cu praştia. S-au ales cu dosar penal

Doi vietnamezi care sunt rezidenţi şi lucrează în Gherla s-au ales cu un dosar penal, după ce au vânat, cu...

Închide