Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

FOTO. Clujul, paralizat! Mașini bară-n bară, și zeci de pietoni în stațiile de autobuz

Traficul din municipiul Cluj-Napoca a fost paralizat în această dimineață, și în continuare se circulă greu. Mașinile au circulat bară în bară, iar zeci de pietoni au așteptat minute bune ca autobuzurile să ajungă în stații.

„În stația din fața Cinematografului Mărăști, timp de 25 de minute nu a venit niciun autobuz 24b, 6 sau 7. erau cel puțin 100 de persoane pe trotuar”, este mesajul unei clujence.

Clujenii au postat fotografii pe Facebook, iar oamenii sunt de părere că mașinile personale ar trebui folosite mai rar.

Publicăm câteva dintre mesajele internauților:

„Daca Boc nu făcea benzi dedicate transportului era mult mai mare haos..daca a făcut ceva pt oraș nu e bine …daca nu făcea iar nu era bine…de vina sunt studenții prea multi care daca stau 5 într-un ap și toți au mașina și lucrează aproape unul de altul merge fiecare cu mașina proprie,dar daca s-ar gândi să meargă 1sapt cu 1 dp cu celălalt prin rotație ar mai scădea traficul”

„Chiar daca se promovează transportul in comun este in continuare aglomerat din cauza celor care merg la job, la magazin, la școală cu masina. Mijloacele de transport pe unde merg, nu pe același drum cu cei cu mașina? Ce credeti daca avem autobuze electrice pot și zbura? Acest haos este provocat tot de persoanele care folosesc mașină toată ziua indiferent de situație”

„Toti puneti vina pe Boc dar mergeti cu masina personala pana la magazin dimineata :)) si duceti copii la scoala cu masina ca doamne feri sa le cada picioarele de la mers. Ipocriti”

„Lasa mai, Boc ne vrea silueț! Ce naiba nu mai aveti picioare? Biciclete domnle’! Eu am invatat sa umblu in mâini. Unei vecine i-au crescut aripi! 😂”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Scrisoare de protest față de comportamentul lui Liviu Alexa. Apelul profesioniştilor din presa clujeană către Viorica Dăncilă

Asociația Profesioniștilor din Presă Cluj (APPC) a transmsi astăzi os crisoare deschisă către președintele PSD, Viorica Dăncilă, membrii Comitetului Executiv...

Închide