Ultima actualizare: azi, 14:34
Locale

FOTO. Incendiu violent în Cluj. Bărbat de 80 de ani cu arsuri pe faţă şi mâini

Trei autospeciale pentru stins incendii din cadrul subunităților din Gilău și Floreşti, alături de o autospecială a serviciului voluntar pentru situații de urgență din Căpușul Mare și un echipaj SMURD au intervenit  astăzi pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă de locuit, o bucătărie de vară și câteva anexe din localitatea Căpușu Mic.

Un bărbat de circa 80 de ani a suferit arsuri la nivelul feței și a mâinilor și a fost preluat de echipajul SMURD și a fost transportat la spital.

Pompierii sosiți de urgență la locul evenimentului au găsit bucătăria de vară și anexele cuprinse în întregime de flăcări, precum și la acoperișul casei de locuit.

Pompierii s-au luptat mai bine de trei ore cu flăcările și au reușit să le oprească propagarea în limitele în care le-au găsit.

Au fost distruse de flăcări bucătăria de vară cu mobilierul și aparatele casnice din aceasta, anexele gospodărești alături de cca 1000kg de lemne și acoperișul casei de locuit, cu o suprafață de cca 100mp.

A fost degradat și tavanul locuinței, fără a se extinde la încăperile casei.

Din cercetările preliminare se pare că aragazul/furtunul sau butelia pentru alimentare cu gaz a aparatului de gătit avea un defect, iar în momentul când bătrânul care locuia acolo a vrut să aprindă focul pentru gătit s-au aprins lucrurile din apropierea aparatului de gătit.

Sursa: ISU Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Atenţie în Apahida! Un şofer a pierdut porumb din camion

Atenţie mare dacă circulaţi în Apahida. Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate din cauza unui incident. Un şofer care conducea...

Închide