Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

FOTO. Şoferul autotrenului care a strivit o bătrână pe trecerea de pietoni, reţinut de poliţişti

Şoferul autotrenului care a strivit, marți, o bătrână pe trecerea de pietoni de pe str. Miraslău a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

“La data de 08.10.2019, lucrătorii Biroului Rutier au dispus faţă de bărbatul din comuna Iara, masura reţinerii pentru 24 ore pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Cluj.

Șoferul autotrenului a trecut efectiv cu roțile peste femeia, aflată pe trecerea de pietoni, iar aceasta nu a mai avut nicio șansă.

 „Un bărbat de 47 ani din comuna Iara a condus ansamblul de vehicule format din cap tractor şi semiremorcă pe str Miraslău înspre str 1 Decembrie 1918 și ajuns la trecerea pentru pietoni situată la intersecţie cu str Prof. Ciortea a surprins și accidentat o femeie de 77 ani din Cluj-Napica care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni. În urma accidentului pietonul a decedat la fața locului”, a transmis Poliţia Cluj.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Accident în Apahida. Intervenție a echipajului de terapie intensivă mobilă

Un accident rutier a avut loc cu puțin timp în urmă, în comuna Apahida din județul Cluj. Potrivit primelor infomații,...

Închide