Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

FOTO. Tânăra dată dispărută, găsită într-o mânăstire din Alba

Fata în vârstă de 19 ani, din municipiul Câmpia Turzii, județul Cluj, a fost găsită. Tânăra se afla la o mânăstire din județul Alba.

„Fata de 19 ani din Câmpia Turzii a fost găsită la o mănăstire din județul Alba. Se cazase acolo, după care a plecat până în satul pe raza căruia se află lăcașul de cult, iar preotul, care aflase că era căutată, a anunțat o localnică iar aceasta a alertat Poliția. La sosirea polițiștilor fata se afla la mănăstire și vorbea cu preotul. A fost adusă în Cluj și predată familiei. Informația privind localizarea fetei a venit în urma mediatizării cazului de către presă”, transmite IPJ Cluj.

Poliţia a fost sesizată, astăzi, cu privire la faptul că la data de 16 octombrie a.c., tânăra PLOAȚĂ NICOLETA ELENA, în vârstă de 19 ani, din municipiul Câmpia Turzii, județul Cluj, locuind efectiv în municipiul Cluj-Napoca, a plecat de la reședință, iar de atunci a fost de negăsit până în această seară când polițiștii au primit informația că fata se află la mânăstire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO&VIDEO. Carambol în Mărăști. 5 mașini implicate, o persoană rănită

Carambol în Mărăști. După ce iniţial s-a annunţat că şapte autoturisme au fost avariate iar o persoană rănită într-un carambol...

Închide