Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

LIVE. Clujenii au comemorat, pe ploaie, victimele de la Colectiv

Clujenii au comemorat, pe ploaie, victimele de la Colectiv. Evenimentul a avut loc în această seară, în centrul orașului, la Monumentul Memorandistilor, unde zeci de oameni s-au adunat pentru a aprinde o lumânare în memoria celor 64 de tineri care au murit în club, în urmă cu patru ani.

Timp de o oră oamenii au meditat, s-au rugat pentru cei care au pierit în teribilul incendiu. Au fost pune piesele celor de la Goodbye to Gravity şi a altor trupe care au compus melodii în memoria celor care au pierit nevinovaţi.

“30 octombrie este data care a șocat un popor întreg și a arătat o țară incapabilă să aibă grijă de cetățenii ei. Pe 30 octombrie 2015 au ars frați și surori, copii și părinți, prieteni și necunoscuți și, odată cu ei, vălul care acoperea mizeria din spitale și corupția din administrația românească. Pe 30 octombrie se vor împlini 4 ani de când o parte dintre cei dragi ne-au părăsit sau au rămas mutilați pe viață. Pe 30 octombrie 2015 ulciorul care mergea atât de des la apă s-a spart. Ne întâlnim la Monumentul Memorandistilor!”, se arată în mesajul postat pe Facebook de către Umbrela Anticorupţie din Cluj.

https://www.facebook.com/portalcj/videos/415554126031335/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
PRO România Cluj solicită autorităților clujene să pregătească în mod real spitalele locale pentru Scenariul 4
Starea elevului adus cu elicopterul SMURD la Cluj, stabilă. A căzut de la etajul 2 al școlii

Elevul de clasa a VIII-a, în vârstă de 15 ani din comuna Odoreu, județul Satu Mare, ce a fost adus...

Închide