Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Primul mesaj al clujeanului Adrian Oros, după desemnarea în Guvernul PNL

Clujeanul Adrian Oros, desemnat pentru Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, a transmis primul mesaj după desemnarea sa de astăzi în Guvernul PNL.

„Doresc să le mulțumesc tuturor colegilor care mi-au oferit astăzi responsabilitatea de a conduce ministerul agriculturii într-o perioadă crucială pentru viitorul României!

Am toată încrederea că Guvernul PNL se va ocupa la modul cel mai serios de rezolvarea tuturor chestiunilor importante, iar agricultura se va afla în prima linie a priorităților noastre!

Dincolo de speranță și încredere, momentul de astăzi este dublat de foarte multă responsabilitate. Avem, de astăzi, o misiune pe cât de grea, pe atât de importantă: aceea de a le arata românilor, sătui de incompetentă și corupție, că lucrurile bune se pot realiza și în țara noastră.

Alături de premierul desemnat Ludovic Orban și președintele Klaus Iohannis, vom munci în fiecare zi pentru proiectul României normale, proiectul unui stat funcțional, în care politicienii sunt în slujba cetățeanului, și nu invers. Va fi o muncă permanentă, de echipă, o echipă puternică, formată din oameni profesioniști, care înainte de a se dedica cetății, și-au demonstrat competența în domeniile lor de activitate!

Îi așteptăm alături pe toți cei care vor sa se alăture demersului nostru de a clădi o Românie Normală”, a transmis Adrian Oros.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
ANAF suspendă executările silite pe timp de epidemie
Clujul, pe locul 2 după București, la salarii medii nete. Cât câștigă clujenii?

Direcția Județeană de Statistică Cluj a anunțat că, în luna august a acestui an, efectivul salariaţilor din judeţul Cluja fost...

Închide