Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Spuma tenisului românesc vine la Cluj. Simona Halep, Ion Ţiriac şi Ilie Năstase îi aşteaptă pe copii

 

 

Cei mai importanţi jucători şi foşti jucători de tenis din România, Simona Halep, Ion Ţiriac şi Ilie Năstase, vor să se întâlnească cu copii de 3-7 ani şi să joace cu ei la Cluj.

“Suntem bucuroși să anunțăm prezența la Cluj-Napoca a Simonei Halep împreună cu Ion Țiriac și Ilie Năstase cu prilejul unui eveniment organizat de Federația Română de Tenis și Winners Sports Club. Cu această ocazie dorim să popularizăm în rândul tinerei generații unul dintre cele mai iubite sporturi din România și din lume la ora actuală. Marți, 15 octombrie, de la ora 11:00, copiii cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani sunt așteptați la Winners Sports Club în Parcul Rozelor la întâlnirea cu sportivii români care au făcut istorie în tenisul mondial. Copiii vor avea ocazia să cunoască legendele tenisului și să schimbe cu fiecare dintre ei mingi pe terenurile clubului nostru. Ceea ce au realizat până astăzi acești trei sportivi pentru tenisul din România poate fi egalat și continuat de copiii care fac astăzi cunoștință cu performanțele lor. Intrarea este liberă, locurile sunt limitate, iar înscrierea se poate face până luni, 14 octombrie, ora 14:00 apelând numerele de telefon: (0755) 740 407 sau (0755) 046 390”, anunţă organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Clujul va avea un nou cartier, primul din România după 1989

Muncipiul Cluj-Napoca va avea un nou cartier, Sopor, care va fi construit de la zero, iar reprezentanţii municipalităţii spun că...

Închide