Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Un preot din Cluj a fost găsit spânzurat în apartamentul său

Un preot din județul Cluj, Theodor Sava, a fost găsit spânzurat duminică după-masă, în apartamentul său, în Huedin. Bărbatul avea cinci copii, iar soția era însărcinată cu al șaselea.

”La data de 29 septembrie, în jurul orei 14:10, polițiștii din cadrul Poliției Rurale Huedin au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Huedin, județul Cluj a fost găsit un bărbat decedat prin spânzurare. La fața locului s-a deplasat echipa de cercetare, care a identificat cadavrul unui bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Huedin, județul Cluj. Acesta a fost găsit decedat în locuință. În urma primelor verificări, pe corpul bărbatului nu au fost observate urme vizibile de violență, neexistând suspiciuni în acest moment. Cadavrul a fost transportat la IML în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morții. În cauză continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului”, transmite IPJ Cluj, potrivit Info Huedin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Imaginea zilei! Gestul pe care l-au făcut mai mulți tineri, pe Calea Turzii

Gestul pe care l-au făcut trei tineri, pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca i-a impresionat pe clujeni. Aceștia au văzut...

Închide