Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Accidentul cu microbuzul din Rădaia. Trei persoane transportate la spital

Au fost alertate două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ, ca urmare a unui accident rutier produs între Rădaia și Viștea, în jurul orei 10.10. Pompieri sosiți, de curând la locul accidentului, au găsit un microbuz și un autoturism avariate. În aceste momente sunt două persoane care sunt consultate de către echipajul SAJ. Din primele informații se pare că ar fi 8 ocupanți în microbuz, nu au mai fost solicitate alte echipaje în sprijin, se pare că cele două persoane au suferit afecțiuni ușoare, informează ISU Cluj.

Cele două persoane consultate (două femei de cca 50 de ani) au fost transportate la spital. Suspiciune de fractură la membru superior și contuzii la nivelul feței.
Suplimentar de informațiile date anterior, un bărbat de cca 60 de ani a solicitat să fie și el transportat la spital, acuzând dureri în zona toracică, după ce inițial a refuzat transportul la spital.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Accident în Rădaia! Un microbuz cu 8 persoane şi un autoturism, implicate

Au fost alertate două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ, ca urmare a unui accident rutier produs...

Închide