Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

ANIMAȚIE. Skatepark-ul Rozelor, extins și modernizat. Vor avea loc competiții internaționale

Skatepark-ul Rozelor, extins și modernizat. Consiliul local al Municipiului Cluj-Napoca a aprobat astăzi documentația și indicatorii tehnico-economici pentru realizarea obiectivului de investiții “Reabilitarea și extinderea Skatepark-ul Rozelor”, aflat în Parcul de agrement Rozelor (cartierul Plopilor).

Proiectul prevede, printre altele, reabilitarea skatepark-ului existent și extinderea acestuia (cu peste 1.000 de metri pătrați – de la 1.050 de metri la 2.057,5 metri pătrați), realizarea unor zone de ședere, realizarea unui totem de intrare și amplasarea unui grup social automat.
Va fi eliminată vegetația distrusă și se vor realiza lucrări de gazonare și de plantare de vegetație perenă.
Potrivit primarului Emil Boc, parcul va beneficia de asemenea de un sistem de iluminat inteligent, de sistem de irigații modern și de mai multe cișmele.

Prin această investiție se urmărește revitalizarea Parcului Rozelor și redarea acestuia tineretului amator de sporturi extreme: toți clujenii vor putea să se bucure de un parc mai frumos și mai modern, iar tinerii iubitori de skateboarding vor câștiga un spațiu sportiv la nivel olimpic – mai ales că acest sport va fi introdus de anul viitor în competițiile olimpice internaționale.

Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 3.609.728,16 lei (inclusiv TVA), iar durata de realizare a investiției este de 15 luni (3 luni proiectare și 12 luni execuție). Investiția va fi finanțată din bugetul local.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Castelul din Ciucea, 1920. Aici a murit Goga şi a trăit Ady Endre. O mare prietenie româno-maghiară

O carte poştală (arhiva www.portalcj.ro) din 1920 cu Castelul din localitatea clujeană Ciucea, exact din anul în care l-a cumpărat...

Închide