Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

FOTO/VIDEO. Ambulanța răsturnată în Cluj. Taximetriștii: Adevărul este altul!

Ambulanța răsturnată în Cluj. Asociația Taximetriștilor din Cluj a transmis un punct de vedere cu privire la accidentul din 19 octombrie 2019 când o ambulanță a fost răsturnată în urma coliziunii cu un taximetru.

Amintim că atunci, 6 persoane au fost rănite. Pasagera din taxi, o tânără de 19 ani, rănită grav ceilalți 5 ușor. În ambulanță se aflau 4 persoane, 1 pacient, medic și asistent medical și conducătorul auto.

Poliția a anunțat că ambulanța avea semnalele acustice și luminoase pornite.

„Conducătorul auto al unei ambulanțe, un bărbat in vârstă de 43 de ani din municipiul Dej, a pătruns in intersecție pe culoarea roșie a semaforului, având in funcțiune semnalele acustice și luminoase. A fost lovit de un taxi care circula regulamentar pe culoarea verde si care era condus de un bărbat de 37 de ani din Cluj-Napoca”, a transmis IPJ.

Asociația Taximetriștilor din Cluj susține că există patru martori care afirmă că ambulanța nu avea semnalele acustice, iar adevărul este altul.

Redăm poziţia taximetriştor:

Toti am citit în presă sau am auzit de la colegi de evenimentul neplăcut din 19.10 noaptea.
Titlurile știrilor de presă titrau “Ambulanță răsturnată de taximetru”
NIMENI din presă nu a mai urmărit știrea, urmările evenimentului nefericit.
Mai mult, comentariile la adresa taximetristului, multe dintre ele malițioase, jignitoare, au fost postate cu o ură viscerală în spațiul virtual.
Un interviu cu medicul aflat în ambulanță în momentul impactului a dus la comentarii gen ” eroii de pe ambulanță”
REALITATEA, din păcate, e cruntă și lovește crunt familiile celor două victime.
Șoferul ambulantei a rămas fără permis pe o perioadă de 90 de zile, 4!!! martori oculari ai accidentului au declarat ca ambulanța NU avea semnalele acustice în funcțiune!!!

Dosarul este la Parchet, colegul nostru, Sergiu, având nevoie de peste 90 de zile de îngrijiri medicale.

Clienta, o studenta din TgMureș, are nevoie de peste 100 de zile de îngrijiri, a suferit o ruptură hepatică și numeroase traumatisme!
NIMENI!!! Nici șoferul vinovat, nici cineva de la Ambulanța Dej, NU s a interesat de starea victimelor până astăzi!!!! Au plecat FĂRĂ nicio zgârietură de la Cluj.
Pacienta transportată, o persoană în vârstă de 79 de ani, NU prezenta absolut nicio “urgență”, era un transfer intraspitalicesc banal!!!
Colegul mâine află daca are nevoie de operație la picior, are TOATE coastele de pe stanga rupte, o tăietură gravă la ochi care necesită operație complexă.
Tânăra rănită grav este acasă, la Mureș, nevoită să și înghețe anul universitar, este terminată psihic după trauma suferită!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
UPDATE FOTO. Accident în sensul din Mărăști. Poliţiştii au prins autorul fugar!

UPDATE FOTO. Accident în sensul din Mărăști. Poliţia Cluj anunţă că l-a prins pe şoferul care a provocat accidentul din...

Închide