Ultima actualizare: 8.2.2024
Naţionale

FOTO/VIDEO. Şofer mort de beat prins în trafic, este un fost polițist de la Rutieră!

Şoferul mort de beat prins aseară în trafic în Satu Mare este un fost poliţist de la Poliția Rutieră! Șoferul-pericol public care a fost filmat azi noaptea conducând haotic pe DN19, în zona Aeroportului este Paul. I, este un poliţist pus la dispoziţie care a activat la Rutieră, potrivit unor surse PortalSM.

El a fost implicat în mai multe scandaluri, fiind suspect şi de anumite infracţiuni, astfel, că a fost pus la dispoziţie.

________________________

Azi noapte, polițiștii l-au oprit la intrarea în municipiul Satu Mare, însă acesta a refuzat să sufle în aparatul etilotest, astfel că oamenii legii l-au luat şi l-au dus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

“La ora 21.39, în urma unui apel 112 prin care se sesiza că un autovehicul circula haotic, a fost depistat și oprit de către polițiști pe bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare, un autovehicul condus de un bărbat, de 34 de ani, din localitatea Unimăt. Întrucât acesta emana halenă alcoolică i-a fost solicitată testarea cu aparatul alcooltest însă a refuzat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea unei mostre biologice de sânge. În cauză s-a întocmit dosar penal”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor, pentru PortalSM.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
Blocul groazei de la Timișioara face noi victime. Cel puțin 9 polițiști, duși la spital

Cel puțin nouă polițiști, printre care și inspectori criminaliști, au probleme medicale după ce au intrat în blocul din Timișoara...

Închide