Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

FOTODOCUMENT. “Solicit trimiterea în judecată” a şefului Şcolii de Poliţie Cluj. Un poliţist l-a denunţat penal pe alt poliţist

Un poliţist aduce acuzaţii foarte grave la adresa unui alt poliţist. Acuzatorul este agent principal de poliţie, Iustinian Ivanciuc, iar acuzatul este tocmai directorul Şcolii de Agenţi de Poliţie din Cluj-Napoca, Liviu Gabriel Dumitru. Acuzatorul a depus denunţuri penale la parchetele de pe lângă Curtea de Apel Cluj şi Tribunalul Cluj.

Iată scrisoarea sa:

“ Subsemnatul Ivanciuc Iustinian, născut în Cluj-Napoca la data de 30.07.1979, fiul lui Ivanciuc Alexandru-Iustinian și Moraru (Ivanciuc) Ana, domiciliat în mun. Lupeni (…), angajat al INSPECTORATULUI DE POLIȚIE JUDEȚEAN HUNEDOARA, din data de 22.12.2006 (…),
În conformitate cu Legea nr. 571/2004 privind protecția personalului din autoritățile publice, instituțiile publice şi din alte unități care semnalează încălcări ale legii, vă aduc la cunoștință următoarele aspecte deosebit de grave referitoare la activitatea agresorului Dumitru Liviu Gabriel – directorul Școlii de Agenți de Poliție din Cluj Napoca:
Iată cum s-a distrat agresorul Dumitru Liviu Gabriel cheltuind bani publici, adică și banii dumneavoastră, stimați cetățeni, jurnaliști, procurori, guvernanți, stimate domnule ministru al M.A.I. și stimați colegi:

 

*****

Dispoziția scrisă a a agresorului Dumitru, la comanda sa mafiotă

În perioada 2010-2019 din dispoziția scrisă a a agresorului Dumitru, la comanda sa mafiotă, potrivit imaginației sale bolnave, sau, pur și simplu, în baza acelorași rezoluții infracționale (pe care le-a copiat de la politicianul Mircea Moloț și de la fostul șef al IPJ Gorj, Viorel Caragea), s-au comis următoarele:
– În ianuarie 1998, locotonentul Liviu Gabriel Dumitru emite, ilegal și abuziv, un ordin de reţinere pentru 24 de ore ILEGAL pe numele avocatului Pompiliu Bota. Ordinul fraudulos al lui Dumitru a costat Statul Român 5.000 de euro, bani care la vremea aceea erau O AVERE, avere care s-a plătit din BANI PUBLICI:
https://www.gandul.info/stiri/curtea-de-apel-bucuresti-a-decis-ca-statul-roman-sa-i-dea-lui-pompiliu-bota-5-000-euro-daune-pentru-detentie-timp-de-2-ani-8124009
http://www.zvj.ro/articole-5625-Av++Bota+se+al++tur+++luptei+cu+grupurile+de+interese+de+la+varful+IPJ+Hunedoara.html
– Dumitru a deținut calitatea de șef al CISPOL – Corpul Inspectorilor Șefi din Poliția Română, un ONG care a produs ceva bani, ONG sub umbrela căruia s-au pus la cale cele mai subtile metode de a executa incomozii de care se temea cel mai mult Dumitru: avertizorii de integritate !
– în 14.06.2011 – Înalta Curte de Casație și Justiție dispune începerea urmăririi penale împotriva lui Dumitru Liviu Gabriel prin Hotarârea 2386/2011 din 14.06.2011 în dosar nr. 1012/57/2010:
https://www.scj.ro/1094/Detalii-dosar?customQuery%5B0%5D.Key=id&customQuery%5B0%5D.Value=100000000240974
…dar nu se întâmplă nimic: pentru că relațiile de prietenie între Dumitru și parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba sunt mult prea ,,masonice” ! Astfel, în 20.07.2011, Mesagerul Hunedorean avertizează public:
https://www.mesagerulhunedorean.ro/s-a-cerut-urmarirea-penala-a-sefului-ipj-hunedoara/
– începând cu 2011, agentul de poliție Ivanciuc Iustinian (subsemnatul) a fost cercetat de acoliții lui Dumitru, din ordinul său pentru 12 (douăsprezece) fapte imaginare în anii 2012 și 2017, fapte de natură închipuit disciplinară, toate aceste cercetări fiind clasate ulterior, dovedindu-se nevinovăția subsemnatului; comisarul șef r. Pitulescu Mircea afirma în anul 2012: ,,Ivanciuc este nevinovat, dar ăsta e ordinul, măi… (…) îl dăm afară din Poliție”. Ivanciuc a fost destituit din poliție – nevinovat ! Abuzul comis de Dumitru împotriva lui Ivanciuc, avea să coste, din nou Statul Român: Ivanciuc primește de la Statul Român, în 2013, suma de 320 milioane lei vechi, bani pe care ar fi trebuit să-i plătească agresorul Dumitru:
https://www.mesagerulhunedorean.ro/un-politist-a-castigat-procesul-cu-inspectoratul-de-politie/
– 02.12.2013 – la sediul IPJ Hunedoara, lui Ivanciuc i se comunică faptul că, printre altele, a fost destituit de către Dumitru ,,mai mult pentru că erai vice-președinte la PRO-DEMOCRAȚIA Hunedoara, și știi că Șefu (Dumitru) nu prea suportă astea…acuma dacă tot te-ai reîncadrat las-o și tu mai moale…”.
– 01.12.2014 – Dumitru defilează pe străzile Devei, în uniforma neagră de reprezentare a Poliției, dând onorul celui de la care a învățat, pe de-o parte, tacticile de poliție politică și, pe de altă parte, metodele subtile, juridice, de execuție masonică. Îi dădea onorul celui de la care, în 07.11.2014, procurorii și mascații ridică un metru cub de bancnote: baronul mason al Hunedoarei, cel care a dus Hunedoara în prăpastia infracțiunilor; baronul care avea să-i faciliteze accesul la fondurile prefecturii/consiliului județean, la firma căpușă care asigura paza complexului arheologic cunoscut sub denumirea ,,Cetatea Sarmizegetusei” din munții Orăștiei și la fantoma denumită Asociația Sportivă Parângul, aflată sub umbrela Masoneriei;
– ofițerul de poliție, criminalistul Jurca a fost cercetat de acoliții lui Dumitru pentru fapte imaginare, Jurca fiind amenințat (el și alți apropiați). Mașina de executat polițiști a lui Dumitru s-a mișcat mult prea repede pentru colegul nostru Jurca. Însă victimele care au urmat după Jurca, au avut multe de învățat din cercetările lui Jurca, de aceea ,,Mașina lui Dumitru” a început să se erodeze, mai ales că, după incidentul Jurca, au început să curgă informații din interiorul ,,Mașinii”, de la foști acoliți care nu mai voiau să fie parte din ,,Mașină”. Articolul din 28.08.2012 relatează modul în care fost hărțuit și executat criminalistul Florin Ioan Jurca de către Dumitru Liviu Gabriel:
https://www.puterea.ro/dezvaluiri/comisar_incomod_declarat_nebun_cu_acte-52505.html

 

DOSARE CARE TREBUIE REZOLVATE CU PRIORITATE PENTRU SEFUL SRI

– ofițerul de poliție Ionescu Claudiu a fost cercetat de acoliții lui Dumitru pentru 6 (șase) fapte imaginare, de natură închipuit disciplinară, toate aceste cercetări fiind clasate ulterior, dovedindu-se nevinovăția lui Ionescu; mai jos, un articol din mass-media și un reportaj expun pe larg, concret cine este Monstrul Dumitru: prietenul Serviciilor (relativ) Secrete Hunedorene:
https://adevarul.ro/locale/hunedoara/exclusiv-audio-discutii-spatele-usilor-inchise-ipj-hunedoara-fara-berbeceanu-nu-dreptater-interventii-favoarea-unui-ofiter-sri-1_58288f075ab6550cb8793993/index.html
și:
ABUZURI LA IPJ HUNEDOARA – DOSARE CARE TREBUIE REZOLVATE CU PRIORITATE PENTRU SEFUL SRI HD:
https://www.youtube.com/watch?v=NP8cQqNytns
– agentul de poliție Sucilă Dan Adrian a fost cercetat de acoliții lui Dumitru pentru mai multe fapte imaginare, de natură închipuit disciplinară, multe din  aceste cercetări fiind clasate ulterior, dovedindu-se nevinovăția lui Sucilă. În data de 04.08.2013 apare articolul: Lovitură de teatru: secretele lui Sucilă au cutremurat sistemul. Poliţistul a primit neînceperea urmăririi penale:
http://www.zvj.ro/articole-19811-Strict+autentic++Lovitur+++de+teatru++secretele+lui+Sucil+++au+cutremurat+sistemul++Poli++istul+a+pr.html
– 2012 – 2013 – Dumitru declanșează Jihadul împotriva Medicilor hunedoreni: sunt cercetați penal din ordinul lui Dumitru. Acesta a făcut presiuni asupra polițiștilor încadrați atunci la SIC – IPJ Hunedoara: Dumitru, falsul doctor, își permitea nesimțirea crasă de a pune sub semnul îndoielii acte ce privesc sănătatea; printre acești medici, o doamnă doctor din cadrul IPJ Hunedoara, care a fost determinată să-și dea demisia !
– 26.05.2015 – Comunitatea internațională cere demisia lui Dumitru Liviu Gabriel. Agresorul Dumitru devine cunoscut drept ,,complicele atacului din Retezat”, unicul responsabil pentru incidentele dramatice de pe Râul Alb (dosarul ,,microcentrala”). Vorbim despre intimidarea în masă a celor care au semnat petiția, o operațiune monstru condusă de către Dumitru, pagubele financiare și risipa de resurse umane fiind inestimabile:
https://www.declic.ro/campanie/mafia-lemnului-loveste-cu-pumnul-autoritatile-raman-pasive-demite-le
și:
https://www.thepetitionsite.com/936/056/545/help-saving-the-last-undisturbed-river-in-romanian-carpathians/?src=referrer&campaign=http%3A%2F%2Fwww.romaniacurata.ro%2Foperatiunea-monstru-mobilizare-fara-precedent-a-politiei-romane-zeci-de-audieri-pe-intreg-teritoriul-romaniei-baaai-chiar-ati-semnat%2F
– 15.11.2016 – Reporterii Adevărul ne explică modul în care se răzbună Dumitru pe jurnaliștii incomozi:
https://adevarul.ro/locale/hunedoara/dezvaluiri-biroul-oval-sefului-ipj-hunedoara-ascunde-spatele-imaginii-fardate-inspectoratului-adunat-12500-dosare-an-1_582b309c5ab6550cb888675b/index.html
– Dumitru declanșează un blitz-krieg (război fulger) împotriva avertizorului de integritate care a semnalat situația dezastruoasă a autospecialelor MAI din cadrul IPJ Hunedoara: un set de cinci cercetări prealabile, cu scopul de a-l intimida, hărțui și destitui din Poliție pe avertizor.
– 24.09.2017 – Dumitru pornește un război personal împotriva jurnalistului de investigații Robert Vagner și îi cere daune morale de 200.000 euro. Motivul: jurnalistul a făcut publice managementul dezastruos al IPJ Hunedoara, abaterile grave și infracțiunile săvârșite de către Dumitru:
https://observatorulnational.ro/atentia-dna-dga-mai-igpr-parchetului-general-jurnalist-executat-abuz-fara-margini-din-partea-ipj-hunedoara/
și:
https://observatorulpress.ro/afaceri-ilegale-la-ipj-hunedoara-sub-comanda-inspectorului-sef-video/
dar și:
https://adevarul.ro/locale/hunedoara/jurnalist-greva-foamei-fata-ipj-luat-misto-seful-politiei-mama-n-are-cratima-ma-ta-cratima-1_59cb84695ab6550cb895087d/index.html
– 07.01.2018 – Dumitru presimte că va pierde războiul de orgoliu pe care l-a declarat împotriva jurnalistului Vagner și transmite amenințări extrem de voalate și bine ascunse împotriva tuturor polițiștilor și jurnaliștilor pe care nu i-a putut executa ca pe Jurca:
https://liviugabrieldumitru.ro/2018/01/07/inventatori-de-monede-sau-oportunisti-de-doi-bani/
– 04.12.2018 – agresorul Dumitru pierde războiul pe care l-a declanșat pe nedrept împotriva jurnalistului de investigații Robert Vagner:
https://adevarul.ro/locale/hunedoara/fostul-sef-inspectoratului-politie-cerut-daune-morale-100000-euro-unui-reporter-decis-magistratii-1_5c06afeddf52022f751e9e8b/index.html
– 18.11.2019 – am ajuns la momentul actual: Dumitru (agresorul) continuă hărțuirile. De data aceasta, în Cluj-Napoca: îl trimite forțat la psiholog pe liderul sindical Marius Gheorghe Bărbulescu (avertizorul de integritate) pentru că dezvăluie abuzurile și faptele penale din instituție. Dumitru declanșează război de exterminare și inventează abateri inexistente pe care le pune în cârca lui Bărbulescu.
Comisarul de poliție Marius Bărbulescu trebuie executat. DAR NU CU ORICE PREȚ:
PREȚUL ESTE (bineînțeles, ca întotdeauna, exprimat în…) BANI PUBLICI:
https://gazetadecluj.ro/sefii-scolii-de-politie-septimiu-muresan-cluj-napoca-il-trimit-la-psiholog-pe-liderul-sindical-pentru-ca-dezvaluie-abuzurile-din-institutie/

 

Agresorul Dumitru a fost cercetat și sancționat, în repetate rânduri

*****

Agresorul Dumitru a fost cercetat și sancționat, în repetate rânduri, după cum urmează:
– 18.02.2010 – Cosa Nostra, citeşte şi plângi! Şeful IPJ Hunedoara, comisarul şef Liviu-Gabriel Dumitru, sancţionat cu 20% pe zi din salariul minim brut pe economie pentru neexecutarea unei sentinţe:
http://www.zvj.ro/articole-30961-Cosa+Nostra++cite++te+++i+plangi++++eful+IPJ+Hunedoara++comisarul+++ef+Liviu+Gabriel+Dumitru++sanc++.html
– 2014 – La DNA Alba-Iulia este înregistrat dosarul nr. 809/VIII-1/2014 care are ca obiect retragerea avizului privind accesul la informații clasificate și punerea la dispozitia unității, fapte comise împotriva unui subaltern, care avea, la data respectivă calitatea de avertizor de integritate – ofițerul de poliție Ionescu Claudiu;
– decembrie 2016 – Dumitru este cercetat atât la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – dosar penal 329/P/2016 (dosarul ,,plagiatul lui Dumitru”) – cât și la CDATCU (la solicitarea U.E.F.I.S.C.D.I.) întrucât procesul-verbal ce trebuia ,,încheiat” la data de 07.02.2014 când a susținut teza doctorală, NU EXISTĂ ! Pe lângă cercetarea penală, implicit, conform Legii 360/2002, Dumitru ar fi trebuit retras din funcția deținută și pus la dispoziția unității. LUCRU CARE NU S-A ÎNTÂMPLAT !
https://www.mediafax.ro/social/exclusiv-sesizare-la-cnatdcu-si-dosar-la-parchetul-general-pentru-doctoratul-sefului-ipj-hunedoara-16027944
– perioada februarie-august 2016: Dumitru a fost a fost mutat disciplinar de la conducerea IPJ Hunedoara, la Centrul Chinologic Sibiu;
– în calitate de ordonator de credite, Dumitru a ordonat, în mod fraudulos, construcția ilicită, din fonduri dubioase, a unui heliport și a unui paraclis. Dumitru a fost cercetat la Parchetul Curții de Apel Alba, acolo unde ,,organele de cercetare” i-au executat pe cei declarați incomozi de către Dumitru ! A mai fost cercetat și de către comisii ale IGPR !
– în calitate de ordonator de credite, Dumitru, a fost cercetat pentru ,,abuz în serviciu și neglijență” constând în aceea că, prin ,,schema celor trei contabili”/,,audit financiar pe dindărăt”, prin intermediul baronului mason Mircea Moloț/al Prefecturii HD/al Consiliului Județean Hunedoara, a accesat fonduri norvegiene din care a achiziționat două autoturisme (tip Jeep), cu care se plimba după bunul plac, la evenimente precum parastase, chefuri private (sursa: ofițer DCI – IGPR, informație ,,schimbată” cu subsemnatul în luna martie 2017, în municipiul Lupeni);
– a fost cercetat pentru protocolul ,,verbal” (inexistent, fraudulos) încheiat cu șeful Serviciul Medicină Legală Hunedoara, privind conducerea autoturismelor S.M.L. de catre polițiști, în vederea transportării celor decedați;
– a fost cercetat pentru abuzul în serviciu comis în data de 08.02.2014, când acesta a chemat, din toată țara, inspectori șefi și comandanți pentru a le face cinste, în calitate de proaspăt ,,DOCTOR” la un restaurant din București, respectivii fiind, în mare parte, în timpul serviciului;
– a fost cercetat pentru sesizările făcute de 21 de polițiști de la Poliția Lupeni care au reclamat managementul defectuos al comandantului de la acea vreme al acestei unități de poliție – perioada 06-17.03.2017;
– 10.05.2017 – Ziarul Libertatea expune pe larg managementul defectuos al lui Dumitru Liviu Gabriel. Acesta face apoi un drum de București, cu Jeep-urile, pe BANI PUBLICI, pentru a da cu subsemnatul. A fost una din cercetările care nu i-au prea ,,convenit” lui Dumitru:
https://www.libertatea.ro/stiri/situatie-rusinoasa-la-ipj-hunedoara-1833644
– 01.11.2017 – Dumitru, după ce spre rușinea lui, pierde toate războaiele pe care le-a dus pe BANI PUBLICI în județul Hunedoara, pleacă la scuteală, pentru a-și pierde urma. Ajunge în Cluj-Napoca. Noi știm că de fapt a fost o mutare disciplinară. Câte mai urmează ? Reporterii de la Adevărul (probabil acei reporteri sictiriți de Dumitru) anunțau:
https://adevarul.ro/locale/hunedoara/liviu-dumitru-plecat-conducerea-inspectoratului-politie-aproape-deceniu-sef-Scoala-agenti-1_59f985e75ab6550cb8b11c90/index.html

 

*****

Dumitru a petrecut Revelionul 2007/2008, la o pensiune privată din munții Parâng, împreună cu un interlop

 

ALTE OBSERVAȚII:
– teza de doctorat a lui Dumitru are titlul: ,, Managementul investigării fraudelor în domeniul piețelor de capital” (2014 – Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza);
– Dumitru a petrecut Revelionul 2007/2008, la o pensiune privată din munții Parâng, împreună cu un interlop (a se citi ,,mafiot”) care a fost cercetat de către Dumitru în perioada când acesta din urmă era ofițer operativ.

 

CONCLUZII:
1. toate abaterile și cercetările survenite, indiferent cine a fost cel cercetat (agresorul sau victima) s-au concretizat în cheltuirea nejudicioasă, frauduloasă, a banului public și a resurselor umane ale Poliției Române, paguba produsă astfel fiind inestimabilă, singurul care se face vinovat pentru acestea fiind falsul doctor Dumitru Liviu Gabriel – directorul școlii din Cluj-Napoca;
2. dacă stăm nepăsători și privim cum agresorul Dumitru îl va destitui din poliție pe Marius Gheorghe Bărbulescu, pentru ca, apoi, tot Statul Român să plătească din BANI PUBLICI 15.000 – 20.000 euro, înseamnă că suntem lași și acceptăm să plătim distracțiile unui psihopat periculos !

 

Anexez în atașament răspunsul de la grefa Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj și grefa Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, ambele în referire la denunțul pe care l-am depus, recent, împotriva agresorului Dumitru Liviu Gabriel.

 

SOLICITĂRI:
1. Solicit demiterea lui Dumitru Liviu Gabriel din funcția de director al Școlii de Agenți de Poliție Septimiu Mureșan din Cluj-Napoca ! Consider că viitorii polițiști, nu numai că nu au ce învăța, dar nu au ce căuta în prezența unui agresor de teapa lui Dumitru !
2. Solicit audierea în regim de urgență a agresorului Dumitru Liviu Gabriel, pentru toate faptele susmenționate, tragerea la răspundere penală, verificarea stadiului în care se află dosarele penale și trimiterea sa în judecată pentru toate infracțiunile care se vor dovedi a fi comise de către acesta !
3. Solicit în mod public apărarea comisarului de poliție Marius Gheorghe Bărbulescu !

 

 

Agent principal de poliție
IVANCIUC IUSTINIAN”

*intertitlurile aparţin redacţiei

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

 

3 comentarii

  1. Eu știu despre asta Răspunde

    Domnule Ivanciuc, în calitate de fost coleg, constat că ”articolul” dvs. are câteva (grave) lacune:
    În primul rând, conform legii avertizorului, pe care ați invocat-o, (art.3 lit.a) avertizare în interes public înseamnă sesizarea făcută cu bună-credință cu privire la orice faptă care presupune o încălcare a legii, a deontologiei profesionale sau a principiilor bunei administrări, eficienței, eficacității, economicității și transparenței. Buna credință se vede că lipsește, după cum lipsește și dovada informării corecte a cititorilor, cărora ar fi trebuit să le spuneți cum au fost finalizate cercetările la care ați făcut referire.
    Limbajul adoptat și stilul agresiv, coroborat cu intenția declarată de a-l susține pe un domn Bărbulescu (despre care deduc, din comentariile de pe https://gazetadecluj.ro/sefii-scolii-de-politie-septimiu-muresan-cluj-napoca-il-trimit-la-psiholog-pe-liderul-sindical-pentru-ca-dezvaluie-abuzurile-din-institutie/#comment-94506, unde deasemenea ați scris, că nu poate fi un prieten cu care să vă mândriți) nu concordă cu comentariile și aprecierile elevate citite pe pagina dvs. de Facebook (din care rezultă că puteți mai mult decât să umpleți de zoaie oameni).
    Concluzia: sunt multe cauze pentru care să vă luptați. Unele bune. Documentați-vă înainte de a vă oferi ajutorul unuia care nu face cinste uniformei de polițist și nu vă lăsați manipulat, altfel lumea își va face o idee greșită, apreciind, pe nedrept, că cine se aseamănă se adună.
    Mult succes!

  2. Mihai Viteazul Răspunde

    Eu am condus oști!
    Măi Ivanciuc, nu era rău ca tu, împreună cu Bărbulescu pe care-l aperi, să fi prins măcar un hoț în activitatea ta de polițist (de unde, fie vorba între noi, amândoi vă cam luați banii degeaba), sau să fi condus și tu un colectiv, cât de mic, doar așa… ca să vezi cum e când vine câte un tâmpit din subordinea ta și îți judecă, de la înălțimea incompetenței lui, toate deciziie care nu-i convin sau chiar și pe cele care nu îl afectează, la care adaugă înflorituri pentru a încerca să prostească cititorii!
    Dar stai, am uitat… tu nu ai voie să conduci nici mașina, ești singurul polițist din Poliția Română care nu are permis! Ăsta ar trebui să fie un motiv de incompatibilitate, nu-i așa?
    Te-a prostit Bărbulescu să-i faci jocurile, dar ai omis un lucru: de la locul lui de muncă toți îl știu pe Bărbulescu, și de la locul tău de muncă toți te știu pe tine! Cum ați ajuns voi polițiști și ce respect aveți față de profesia asta dacă nu respectați niciuna din regulile de comportament etic pentru care ați depus un jurământ? Respectarea drepturilor omului trebuie să îi includă și pe colegi!
    Ce treabă ai cu ca ”avertizor” cu o unitate unde nu lucrezi?! De ce ceri tu demisia unui șef căruia nu îi ești subordonat? Ți s-au terminat problemele de rezolvat în județ?
    Dai cu piatra în Dumitru uitând că de fiecare dată a respectat legea, inclusiv când te-a reîncadrat pe tine, din dispoziția instanței de judecată, după ce ai făcut de râs uniforma pe care o porți (știi tu cum)?
    Cum de sunteți voi (tu și Bărbulescu) atât de pricepuți la problemele altora dar nu puteți ieși din mediocritatea în care vă complaceți?
    Ți-am scris și ieri aici, unde ai publicat aceleași inepții: https://observatorulpress.ro/razboi-in-politie-primit-la-redactie-opriti-abuzurile-de-la-scoala-de-politie-din-cluj-napoca/

    Mihai Viteazu

  3. Scoala de poliție Răspunde

    Măi Ivanciuc Justițiarul ”de băgat în față” și celălalt care te-a prostit să faci asta! Nu ți se pare că tracasatul de aici este Dumitru, nu tu și Bărbulescu?
    Veți trăi trei vieți și nu veți călca în urma lui Dumitru! Are tot ce-i trebuie ca să fie (cel mai) bun comandant pe care l-a avut fiecare unitate unde a lucrat, și asta o spun șefii lui și cei în măsură să îi aprecieze munca! Dacă nu v-a tolerat nemunca și tupeul de derbedei, merită FELICITĂRI, nu mizeriile pe care le scrieți despre el! Cum te agresează Dumitru din Cluj pe tine în Lupeni?!?
    Josnicia în care vă complaceți aducând din nou ”pe tapet” articole denigratoare care au fost verificate la vremea lor sau care nu au nicio legătură cu ceea ce reclamați, face dovada lichelismului de care sunteți mânați în luptă. Dacă după cercetări a rămas în funcție, înseamnă că ați mâncat rahat, dar nu v-a ajuns! Pe el nu l-am văzut să dea publicității nimic despre voi. Vi se pare corect cum procedați? De ce nu îl reclamați fără publicitatea asta ieftină, protejându-vă amândoi instituția de la care vă luați banii?
    Eu și colegii din școală (pe care îi invit să își spună părerea, chiar și sub alt nume dacă doresc să stea la adăpost de nemernicia lui Bărbulescu Răzbunătorul – e de ajuns crearea într-un minut și folosirea unui email care să nu conțină numele lor – pentru că avem dreptul la opinie și suntem mai mult decât observatori, altfel devenim precis victimele lui/lor, direct sau suportând rușinea apartenenței la o instituție care este murdărită și nu ripostează, ceea ce îi va face pe unii să creadă că mizeriile postate sunt reale) vă spunem că nu aveți nici caracterul și nici comportamentul unor polițiști.
    Accidentul prin care ați ajuns să îmbrăcați o uniformă nu vă face apărători ai legii pe care o încălcați începând cu colegii voștri pe care îi ponegriți nemeritat. Murdăriți tot ce atingeți, e de ajuns ca cineva să vă trateze fără privilegii ca să devină o țintă. Să vă fie rușine! Sunteți povara unui sistem mult prea permisiv!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Directoare din Primăria Cluj-Napoca, numită secretar general al Ministerului Transporturilor

Ștefania Gabriela Ferencz, director în Primăria Cluj-Napoca, a fost numită în 20 noiembrie în funcția de secretar general al Ministerului...

Închide