Ultima actualizare: 3.5.2022
Locale

FOTOGALERIE. Deţinutele de la Gherla, pe urmele lui Adrian Ghenie

Deţinute de la Penitenciarul Gherla susţin o expoziţie de pictură, încurajate şi de faptul că un pictor clujean, Adrian Ghenie, vinde câte un tablou chiar cu câte 4 milioane de euro, fiind cel mai bine vândut pictor român din toate timpurile.

“În perioada 27.11.2019 – 11.12.2019, Penitenciarul Gherla organizează la Muzeul de Istorie Gherla, Expoziția de Pictură ,,Regăsire”. Sunt expuse un număr de 40 lucrări de pictură realizate de rezidentele din Centrul Terapeutic ,,Lotus” din penitenciar. Expoziția de pictură s-a realizat cu sprijinul pictorului colaborator, Iurie Cojocaru.

Pentru acest eveniment a fost lansat un catalog de prezentare ce cuprinde lucrările reprezentative ale rezidentelor realizate în cadrul activității ocupaționale ,,Pictură”.

Festivitatea de vernisare și prezentare a catalogului, cu lucrările de pictură ale rezidentelor, a avut loc în data 27.11.2019. Am avut deosebita plăcere de a avea alături de noi la acest eveniment instituțiile partenere: Muzeul de Istorie, Primăria Municipiului Gherla, Biblioteca Municipală, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică, Casa de Cultură, Protopopiatul Ortodox Gherla, Centrul de zi ,,Micul Prinț”, Școala Generală nr.1, Liceul Tehnologic Special Dej, Unitatea de Tip Familial, Centrul de Abilitare și Reabilitare Neuropsihică, Cenaclul ,,Ion Apostol Popescu”, Asociația ,,Oastea Domnului”, Fundația Creștină de Ajutorare Cluj, studenți de la Facultatea de Asistență Socială din cadrul UBB Cluj-Napoca și  presa locală”, informează Penitenciarul Gherla.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Accident cu doi răniţi în Apahida. Bărbat prins în maşină

Două autospeciale cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au fost alertate în jurul orei 10.20, ca urmare a...

Închide