Ultima actualizare: ieri, 12:48
Locale

FOTOGALERIE. Un kilogram de droguri descoperite la doi clujeni! Au găsit şi caietul cu evidenţa vânzărilor

Doi tineri au fost arestaţi după ce au fost prinşi că aveau asupra lor aproape un kilogram de droguri.

“La data de 14.11.2019, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor T.G. şi M.I.S., pentru săvârşirea de infracţiuni de trafic de droguri de risc şi de mare risc.

În cauză s-a reţinut faptul că, la data de 14.11.2019, inculpaţii T.G. şi M.I.S. au fost surprinşi în flagrant pe raza municipiului Cluj – Napoca, în timp ce încercau să comercializeze o cantitate de 878 grame de cannabis şi 13,8 grame de MDMA.

De asemenea, asupra acestora a fost depistat un cântar electronic cu urme de substanţă pulverulentă, un caiet pe care inculpaţii ţineau evidenţa drogurilor vândute, precum şi suma de 9800 lei.

La data de 14.11.2019, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul BCCO Cluj – Napoca au efectuat un număr de 2 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Cluj – Napoca, cu ocazia cărora au fost identificate şi ridicate alte 74 grame de cannabis, 10,8 grame amfetamina, 3 grame ciuperci halucinogene, 3 laptopuri, o unitate centrala, 4 telefoane mobile şi suma de 14.000 lei.

La aceeaşi dată, magistraţii Tribunalului Cluj au dispus arestarea preventivă a celor doi inculpaţi, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Poliţiei municipiului Cluj – Napoca, precum şi a jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie”, informează DIICOT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Licitația pentru proiectantul metroului din Cluj-Napoca a fost contestată de Metroul SA

Proiectant al metroului din București, Metroul SA, a depus în 8 noiembrie contestaţie la licitaţia pentru studiile de prefezabilitate necesare...

Închide