Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Vânzătoare atacată cu cuţitul în Gheorgheni! Tăiată la mâini!

Vânzătoare atacată cu cuţitul în Gheorgheni!  O vânzătoare a fost atacată cu cuţitul de către un bărbat. Totul s-a petrecut astăzi, în jurul orei 20:00, la un magazin non-stop situat la intersecţia străzilor Brâncuși cu Lăcrămioarelor.

Din primele informaţii reiese că bărbatul avea faţa acoperită şi a vrut să fure banii. El ar fi tăiat-o pe vânzătoare cu un cuţit pe mâini.

La faţa locului sunt echipaje de poliţie şi ambulanţă.

Vânzătoare atacată cu cuţitul în Gheorgheni – Poziția IPJ Cluj:

“În data de 18.11.2019, în jurul orei 20.00, am fost sesizați prin apelul 112 cu privire la faptul că, la intersecția străzilor Constantin Brâncuși cu strada Lăcrimioarelor, din Cluj-Napoca, a intrat într-un magazin o persoană de sex masculin care purta o cagulă și, sub amenințarea vânzătoarei cu un cuțit,  a încercat să sustragă bani din casa de marcat.

În ajutorul vânzătoarei a intervenit o persoană care se afla în zonă. La scurt timp a ajuns și patrula din cadrul Secției 3 Poliție, bărbatul fiind încătușat. Vânzătoarea a suferit leziuni, motiv pentru care a fost chemată ambulanța la fața locului pentru acordarea îngrijirilor medicale.  În continuare se fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Vânzătoarea magazinului a opus rezistenţă. În timpul evenimentului, vânzătoarei i s-au produs vânătăi la cap şi gât, iar în zona degetelor de la mână a fost tăiată cu cuțitul de către agresor”.

Vom reveni cu detalii.

Știre Vânzătoare atacată cu cuţitul în Gheorgheni în curs de actualizare…

FOTO: ARHIVA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
ATENȚIE ȘOFERI! Au apărut ţeparii şi în Cluj. Vă cer benzină şi vă promit aur!

Un clujean a avertizat participanții la trafic să nu cadă în mâinile unor țepari care și-au făcut recent apariția pe...

Închide