Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

ANCHETĂ. Eleva (11 ani) căzută de la etajul unei școli din Cluj s-ar fi aruncat

Eleva, în vârstă de 11 ani, din comuna Bobâlna, județul Cluj, ce a căzut de la etajul școlii la care studiază s-ar fi aruncat. Incidentul a avut loc înainte de începerea orelor de curs.

Colegii fetei sunt de părere că fata a recurs la acest gest din cauza problemelor în familie, în vreme ce tatăl o învinovățește pe diriginta fetei.

Fata era singură în clasă când a decis să recurgă la gestul extrem. S-a asigurat că nu o vede nimeni şi s-a aruncat de la etajul unu. A scăpat cu viaţă, însă a ajuns spital. În şcoală se face acum anchetă. Directoarea spune că fata nu a creat niciodată probleme. Unii elevi susţin că fata ar avea frecvent conflicte acasă. Iar vecinii spun că tatăl ei ar bea foarte mult. De cealaltă parte, tatăl spune că diriginta fetei ar fi vinovată pentru ce s-a întâmplat. Ar fi certat-o din cauza unui bileţel de dragoste. Prima ipoteză pe care merg anchetatorii este un gest sinucigaş, informează Antena 1.

Nu este exclusă varianta unui accident. Ancheta continuă la școala din Bobâlna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
USR Cluj-Napoca și-a stabilit candidații la alegerile locale din 2020. Deputatul Ungureanu va candida pentru primar

Filiala USR Cluj-Napoca a organizat ieri Adunarea Generală în cadrul căreia au fost aleși candidații pentru funcțiile de consilieri locali...

Închide