Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Atenţie clujeni, să nu fiţi jefuiţi! Un grup de “turci” vă cere ajutorul

Atenţie şoferi, să nu fiţi jefuiţi! Un grup de persoane, se pare că români, dar care se dau cetăţeni străini, apelează la bunătatea clujenilor, care riscă să devină victime.

“Atenţie la cei care îţi fac semne să opreşti. S-au reprofilat pe un Passat break albastru cu numere de Bulgaria. Fac semne să opreşti şi invocă motive ca ar fi fin Turcia şi că trebuie sa ajungă la Bucuresti, dar nu au bani pe card. Am înţeles că au circulat şi prin mai multe localităţi de pe lângă Cluj”, a transmis un clujean.

Se pare că aceştia ar fi şi în vizorul organelor de cercetare. Aceasta pare nou metodă de înşelătorie, după cea a ţeparilor care spun că au rămsa fără benzină, dar nu au bani şi oferă în schimb aur.

Un clujean a avertizat participanții la trafic să nu cadă în mâinile unor țepari care și-au făcut recent apariția pe Calea Mănăștur – Zorilor.

”Băieții pretind că au rămas fără benzină, susțin că sunt turci, nu le merge cardul la noi în România să plătească, vor să te prostească cu aur și alte țigănii. Dacă vă opriți, atenție mare, eu i-am dat cinci lei să își cumpere 1 l de benzină și mâine să meargă la bancă să își rezolve problemele!”, a scris clujeanul.

Alți șoferi au precizat că ar fi vorba despre mașini cu număr de Bulgaria care erau staționate fie în Florești, fie în Căpușu Mare sau Sânpaul, și că țeparii respectivi nu ar oferi aur, ci metale care nu au nicio valoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO Șofer de microbuz la 70 de ani, era să bage în spital 10 pasageri!

Un șofer de microbuz de 70 de ani din Apahida a produs azi un accident de circulația pe DN1C între...

Închide