Ultima actualizare: 23.4.2024
Locale

Centrul Militar Zonal Cluj începe înscrierile pentru instituțiile militare

Centrul Militar Zonal (CMZ) anunță tineri clujeni, aflați în ultimul an de școală gimnazială/liceu sau care au diploma de bacalaureat și urmează să împlinească vârsta cuprinsă între 14 şi cel mult 28 de ani în 2020, că Ministerul Apărării Naţionale prin intermediul Biroului informare-recrutare din cadrul CMZ a început înscrierile pentru colegiile naționale militare, instituțiile de învățământ universitar militar (academiile militare) și pentru școlile militare de maiștri militari și subofițeri.

Care sunt perioadele de înscriere?

– 09.12.2019 – 31.01.2020 – pentru colegiile naționale militare;

– 09.12.2019 – 14.02.2020 – pentru instituțiile de învățământ superior militar (academii), precum și   pentru învățământul postliceal militar (școlile militare de maiștri militari și subofițeri).

 

”Începând din data de 06.01.2020, candidații înscriși vor putea susține probele de selecție, pe baza planificării efectuate de biroul informare-recrutare, în cadrul centrului zonal de selecție și orientare din Alba Iulia. Candidații declarați ”Admis” la selecția aptitudinală generală vor efectua vizita medicală la Spitalul Militar din Cluj Napoca, iar cei declarați ”Apt”, dacă este cazul, în funcție de opțiuni (marina, aviație-naviganți), vor fi planificați pentru evaluarea medicală și/sau psihologică a aptitudinilor speciale. Candidații care au promovat toate aceste probe eliminatorii, vor întocmi dosarul de candidat la biroul informare-recrutare și se vor prezenta la concursul de admitere”, au arătat militarii clujeni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
El Chapo de Cluj. Un deținut de la Penitenciarul Gherla a încercat să evadeze săpând un tunel în celulă, dar a fost prins

Deținutul Lupu Mădălin Niki, condamnat la închisore pe viață, pentru săvârșirea a patru crime (două comise în libertate, două în...

Închide