Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Clujenii s-au solidarizat cu Camelia Smicală. Cei doi copii sunt prizonieri în Finlanda!

Clujenii s-au solidarizat azi cu familia Smicală acuzând autoritățile din Finlanda că îi țin prizonieri pe doi copii ai Cameliei Smicală, Maria și Mihai, cerând eliberarea și redarea către mama lor.

Mesaje de susținere pentru copiii Cameliei Smicală

În cadrul acțiunii de solidarizare, care a avut loc în Piața Mihai Viteazu din Cluj-Napoca, au fost afișate mesaje de susținere a celor doi copii: ”Mobilizare pentru Maria și Mihai, copii ținuți cu forța în orfelinate în Finlanda”, ”Finlanda, redă-i pe Maria și Mihai înapoi mamei lor, lasă-i să plece acasă”, ”Românii sunt solidari cu Maria și Mihai”, ”MAE – România înseamnă Mihai și Maria”.

Unul dintre organizatori a spus că Ziua Națională este ziua tuturor românilor, astfel că demersul de solidarizare are loc, nu întâmplător, de 1 Decembrie.

”Ne-am adunat să susținem familia Cameliei Smicală din Finlanda, care are doi copii, pe Maria și Mihai, ținuți prizonieri de statul finlandez. Cerem autorităților din Finlanda să-i lase pe acești copii să ajungă lângă mama lor”, a spus acesta.

Manifestarea a durat o oră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO&VIDEO Defilare militară impresionantă în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca. Au fost peste 400 de militari

Defilare militară impresionantă în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca. Detașamente de onoare constituite din peste 400 de militari cu 64...

Închide