Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

FOTO. Razie la Cămărăşu. Zeci de persoane legitimate

Razie la Cămărăşu. La data de 30 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliţie Rurală Apahida, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile,,Ştefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca, au acționat pentru prevenirea şi combatarea faptelor antisociale, precum şi pentru menținerea unui climat de ordine şi siguranță publică,pe raza comunei Cămăraşu, din județul Cluj.

Activitățile desfășurate au condus la legitimarea a 35 de persoane,  impunându-se aplicarea a 7 sancțiuni contravenționale.Totodată, au fost reținutedouă permise de conducereîn vederea suspendării dreptului de a conduce și a fost retras un certificat de înmatriculare.

De asemenea, acțiunea desfășurată a condus la depistarea unei persoane bănuite de comiterea de infracţiuni contra patrimoniului, pe numele căreia era emis un mandat de aducere, într-un dosar penal instrumentat la nivelul Postului de Poliţie Comunal Cămăraşu.

În cadrul acțiunii, a fost depistat un tânăr în vârstă de 16 anicare conducea un autovehicul pe raza localității Sâmboleni. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Sursa: IPJ  Cluj – Razie la Cămărăşu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Asfalt turnat pe ninsoare. La Cluj!

Asfalt turnat pe ninsoare. Un șofer a postat azi pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca o fotografie sugestivă pentru...

Închide