Ultima actualizare: Wednesday at 10:01
Locale

FOTO. Tânără rănită în accident, în stare gravă. Are nevoie de sânge!

O tânără de 18 ani rănită în accident rutier se află internată în stare gravă în Spitalul de Urgenţă din Cluj. Prietenii au lansat o campanie pentru ea, întrucât are nevoie de sânge.

“Vă rog din suflet cine poate sa meargă să doneze sânge pentru acest suflet minunat Covaciu Denisa Florentina este internată la spitalul de Urgenta în Cluj, strada Clinicii, ATI1! Vă rog din suflet cine are bună voinţă să meargă la Centrul de Transfuzii din Zalău sau din alt judeţ, care au inimă şi vor să ajute! Multumesc mult! POATE PRIMI DE LA ORICE GRUPA. Vă rog sa specificati pentru cine donaţi!”, este apelul unei prietene.

Adolescenta a fost rănită în accident petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică în Mirişd, judeţul Sălaj.

Potrivit poliţiei, un adolescent de 19 ani în timp ce conducea autoturismul pe un sector de drum în aliniament, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a izbit de un parapet.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a tinerei de 18 ani, pasageră pe locul din dreapta față şi rănirea uşoară a şoferului.

Tânărul şofer a fost testat cu alcooltestul rezultatul fiind negativ.

 

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
SUCCES PortalCJ. Casă pentru cei doi bătrâni sărmani din Cluj!

SUCCES PortalCJ. Trista poveste  a celor doi bătrâni clujeni care trăiesc în condiţii improprii în Cluj-Napoca se apropie de final....

Închide