Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Frank Sinatra Christmas Show 2019, la Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca

Entertainerul Gabriel Farkas revine la Cluj-Napoca în 12 decembrie 2019 pentru a celebra ziua de naștere a marelui Frank Sinatra într-o formulă extinsă și cu un spectacol de Crăciun nou în farmecul și stilul clasic american cu colinde celebre și melodii de vocal-jazz consacrate, la Casa de Cultură a Studenților.

”Ediția de anul acesta a Christmas Jazz Day îi este dedicată din nou maestrului Frank Sinatra, una din cele mai importante voci a secolului al XX-lea. Cu o carieră lungă de 60 de ani, el a reușit să fie deschizător de drumuri în anii 30 și să câștige o popularitate fulminantă indiferent de curentul muzical al următoarelor decenii. Ascultăm într-un concert extraordinar de Crăciun piese de referință în cinstea lui, cel mai bine vândut artist, cel mai premiat și nominalizat actor: Have Yourself A Merry Little Christmas, Jingle Bells, White Christmas,  dar și New York, New York și My Way”, au anunțat organizatorii.

Cine este Gabriel Farkas?

Cu un remarcabil talent actoricesc și o voce de invidiat, Gabriel Farkas readuce în lumina reflectoarelor farmecul Americii secolului trecut, dedicându-și o mare parte din carieră omagierii lui Frank Sinatra. În urma anilor de studiu vocal și teatral, Gabriel este acum apreciat pe scenele muzicale și teatrale ale Europei de Est pentru show-urile lui de neegalat și ușurința cu care reușește să poftească publicul în lumea eternului Sinatra.

Biletele pot fi achiziţionate exclusiv online pe biletmaster.ro

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
O sibiancă a zgâriat 9 maşini ale unor clujeni. Pagubă de 35.000 de lei

O femeie din Sibiu a zgâriat, cu un obiect ascuţit, în mai multe zile, 9 maşini ale unor clujeni, toate...

Închide