Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

La Cluj se poartă conducerea maşinii fără permis

Numărul cazurilor depistate de poliţişti pentru conducerea autovehiculelor fără permis se înmulţeşte. Doar într-o zi, poliţiştii clujeni au depistat mai multe astfel de cazuri.

“La data de 4 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Gilău au depistat un bărbat de 40 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă privativă de libertate, pentru o perioadă de 8 luni de zile, pentru săvârşirea de infracţiunii de conducere fără permis. Bărbatul a fost condus şi predat reprezentanţilor penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei”, informează IPJ Cluj.

Alt caz: “La data de 4 decembrie a.c., în jurul orei 23.00, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Cluj-Napoca au depistat un bărbat de 33 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Dorobanţilor din Cluj-Napoca, deși avea dreptul de a conduce suspendat. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal”.

Încă unul: “Bărbatul de 33 de ani, din comuna Ţaga, reţinut sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, a fost prezentat în faţa magistraţilor Judecătoriei Gherla. În baza probatoriului administrat, magistraţii au dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile”.

Mai avem unul: “La data de 4 decembrie a.c., în jurul orei 20.20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia-Turzii, Secția 4 Poliție Rurală, au depistat în trafic un tânăr de 17 ani, din comuna Viișoara, județul Cluj, în timp ce conducea un autovehicul pe raza municipiului Câmpia Turzii, deși acesta nu deținea permis de conducere. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal”.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Poliția l-a prins pe Moș Nicolae în Cluj. Voia să intre într-un apartament!

Azi, polițiștii de ordine și siguranță publică din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 5 Poliție - au legitimat o...

Închide