Ultima actualizare: 23.4.2024
Locale

Licitație de Crăciun la o galerie de artă din Cluj. Prețurile de pornire sunt între 50 și 25.000 de euro!

Licitația de Crăciun Quadro #27 aduce în atenția publicului iubitor de artă o colecție impresionantă de peste 170 de lucrări de artă modernă din România, aparținând unui număr de peste 120 de artiști, cu prețuri de pornire între 50 – 25.000 EUR.

”Loturile pot fi licitate exclusiv online în perioada în perioada 6  8 decembrie 2019 pe website-ul galeriei: www.galeriaquadro.ro. Licitarea primului lot se încheie duminică, 8 decembrie la ora 16:00 (ora României). Pentru fiecare lot succesiv, licitația se va încheia cu un decalaj de două minute”, au anunțat organizatorii licitației.

Potrivit acestora, ofertele pot fi setate într-una din cele două rubrici de sub imagine. În rubrica „Oferta mea maximă” puteți stabili o sumă maximă la care sunteți dispus să licitați pentru lucrare. Este important de știut, că această sumă nu este publică, iar programul va licita doar în cazurile când apar noi oferte, ținând oferta dvs. pentru următoarea treaptă, în limita ofertei maxime.

Doritorii să citească regulamentul

Acest instrument este foarte important, având în vedere că licitația are limită de timp.

”Chiar dacă sunteți deja familiarizat cu procesul de licitare din trecut, vă rugăm să parcurgeți regulamentul de participare pe pagina principală a licitației, pentru a vă reaminti procedurile de licitare și a constata modificările aduse”, au mai spus organizatorii Galeriei Quadro. 

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Conferință la UBB despre sângele artificial, susținută de profesorul Chris Cooper de la Universitatea Essex

Institutul de Studii Avansate în Ştiinţă şi Tehnologie al Universității Babeș-Bolyai (STAR-UBB), sub egida Fundației UBB și în cadrul programului...

Închide