Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

O clujeancă în top 30 Forbes. A marcat economia românească de la Revoluţie încoace

O clujeancă, Lucia Morariu, este, potrivit Forbes, în top 30 al oamenilor de afaceri care au marcat economia românească din 1989 încoace.

“Forbes 30 pentru RO30 – Lucia Morariu. Anul acesta, cu ocazia aniversării a 30 de ani de la Revoluție, am decis să realizăm o listă a celor mai importante personalități de business care au marcat economia românească – „Forbes România 30 pentru RO30”. Se numără printre primii antreprenori din domeniul turismului în România. În 1993, Lucia Morariu și soțul ei au fondat agenţia de turism Eximtur în Cluj-Napoca. În prezent, compania se află în topul celor mai puternice agenții de turism, având peste 20 de agenții de călătorie, proprii și francizate, în București și principalele orașe din țară. Lucia Morariu a deținut două mandate de președinte al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism, a fost secretar de stat pentru IMM-uri, comerţ, turism şi profesii liberale în perioada 2007-2008. Lucia Morariu este absolventă a Facultății de Comerţ din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti”, scrie Forbes.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

foto: Facebook/Lucia Morariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Aparat complex de chirurgie laparoscopică pentru Spitalul din Dej. A costat 585.000 de lei

Vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Marius Mînzat, a participat la evenimentul prilejuit de punerea în funcțiune, la Spitalul Municipal Dej, a...

Închide