Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Amenzi de 446.000 de lei date la Cluj în 24 de ore pentru încălcarea ordonanței militare
Locale

Pomi de Crăciun și artificii confiscate de jandarmii clujeni, au fost aplicate amenzi

În urma executării unor acțiuni pentru siguranța cetățenilor, în perioada 16.12-19.12 2019, efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca au confiscat 2069 articole pirotehnice oferite spre vânzare de trei persoane care nu erau autorizate să dețină și să vândă astfel de produse, fiind întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea privind regimul materiilor explozive.

”De asemenea, jandarmii au aplicat 9 sancțiuni contravenționale în valoare de 1000 lei persoanelor care ofereau spre vanzare 46 de pomi de Crăciun fără documente legale de proveniență. Brazii au fost ridicați în vederea confiscării”, au anunțat jandarmii clujeni.

În cadrul acțiunilor în zonele aglomerate, jandarmii au depistat un tânăr care deținea 5 plicuri cu substanță vegetală de culoare maro-verzuie și 1 plic cu urme de substanță vegetală de culoare verde, acestea fiind susceptibile a fi droguri de risc. Acesta a declarat că substanțele sunt pentru consum propriu, în acest caz cercetările fiind continuate de autoritățile competente.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Clujeanul George Maior pierde postul de ambasador în SUA

Clujeanul George Maior pierde postul de ambasador în SUA. Președintele Iohannis a spus la o întâlnire informală cu jurnaliștii faptul...

Închide