Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Spectacol folcloric caritabil de Anul Nou la Cluj-Napoca. Se strâng bani pentru un spital

Ansamblul folcloric Dor Transilvan al Companiei de Transport Public din Cluj Napoca organizeaza duminica 29 decembrie, ora 15, spectacol festiv de Anul Nou cu participarea invitatilor Veta Biris, Aurel Tamas, Ina Todoran, Sebastian Stan, Iulia Bucur Roman, Nicolae Turcu si grupului Muguri de folclor.

”Spectacolul se organizeaza pentru stringerea de fonduri pentru sectia de chirurgie pedriatica a spitalului Marie Curie. Asociatia Daruieste Viata a ridicat o noua cladire in care se va muta o parte din vechiul spital si va demara in curind lucrarile la o a doua cladire pentru restul sectiilor. Acum la final de an, locuitorii Clujului si firmele pot ajuta acest proiect. Membrii ansamblului folcloric Dor Transilvan doresc sa spijine proiectul asociatiei Daruieste Viata si vor sustine doua spectacole in acest scop”, au anunțat cei de la Dor Transilvan.

Toti cei care doresc sa doneze pentru acest proiect sunt invitati la Casa Studentilor din Cluj Napoca, duminica 29 decembrie, sa o faca cu prilejul spectacolului festiv de Anul Nou.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO&VIDEO Intervenție medicală dificilă pe Muntele Bocului cu mașini 4X4 de la CERT Rescue și Ambulanța Cluj

În seara zilei de 28 decembrie, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Cluj a fost solicitat la un caz...

Închide