Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Două localuri din Cluj, amendate cu 55.000 de lei pentru că nu și-au suspendat activitatea.
Locale

Urmărire ca-n filme pe străzile din Cluj. Un şofer a fugit de Poliţie

Urmărire ca-n filme pe străzile din Cluj. La data de 28 decembrie a.c., în jurul orei 19.20, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au depistat un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea pe strada Plopilor un autoturism ce nu avea plăcuțe cu numere de înmatriculare sau înregistrare, conform normelor rutiere aflate în vigoare.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, a reieșit faptul că autovehiculul figura radiat din circulație începând din anul 2017, în Germania.

Pentru efectuarea controlului, polițiștii au fost nevoiți să pornească în urmărirea bărbatului întrucât acesta nu oprise la semnal. Astfel, a fost blocat pe strada Berăriei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat /neînregistrat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Sursa: Poliția Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Accident produs de un șofer drogat. Poliția a deschis dosar penal

Accident produs de un șofer drogat. La data de 28 decembrie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Serviciului...

Închide