Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Centura metropolitană trece prin parcul Colina? Urmează defrişări?

Centura metropolitană trece prin parcul Colina? Deputatul Adrian Dohotaru a lansat un apel la dezbatere publică în cazul centurii metropolitane. Potrivit informaţiilor prezentate de acesta, traseul centuri ar trece prin mijlocul parcului Colina, astfel că se vor face foarte mutle defrşări.

“Centura metropolitană trece prin Parcul Colina, unul dintre puținele spații verzi rămase în Mănăștur. Cred că se pot găsi soluții mai bune ca să nu distrugem parcul și să nu afectăm liniștea locuitorilor, mai ales că și primarul Emil Boc declară că nu va lua spațiu de la pietoni ca să îl dea mașinilor. Cei interesați de modul în care e proiectat inelul sudic pot să vină alături de noi, pe traseul centurii, prin Parcul Colina, spre Pădurea Făget, sâmbătă, ora 10.30, cu întâlnire pe aleea din imagine”, a transmis Adrian Dohotaru.

El a spus că centura se va diminua foarte mult.

“Centura sudică se face până în 2024, potrivit primarului Emil Boc. Centura trece prin Parcul Colina și Pădurea Făget, pe care o străbate vreo 2 km. Pădurea, așa cum o știm noi, se va diminua, căci urmează tăieri de pădure și trafic auto pe lângă blocurile din apropierea centurii”, a mai precizat acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Incendiu la o casă din Dej. Flăcările au ars locatarii care dormeau

Incendiu la o casă din Dej. Două autospeciale pentru stins incendii, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate...

Închide