Ultima actualizare: 28.7.2020
Locale

Ciolacu explică de ce l-a schimbat, Alexa anunţă că va candida

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a explicat de ce a numit un nou şef la organizaţia PSD Cluj. El susţine că au fost tensiuni între parlamentari şi Alexa, acesta fiind motivul pentru care l-a numit pe Gheorghe Şimon la şefia orgnaizaţiei clujene.

Liviu Alexa face parte în continuare din conducerea PSD Cluj. Acolo a fost numit un coordonator, domnul Gheroghe Şimon. El a mai răspuns de judeţul Cluj la alegerile europarlamentare. Existau anumite tensiuni între conducerea actuală a organizaţiei şi parlamentarii de Cluj. Sunt ferm convins, ca şi data trecută, cu chibzuinţa ardelenească a colegului meu, domnului Şimon, lucrurile vor intra într-o normalitate şi în acea organizaţie vor fi alegeri corecte, libere şi aşteptate de membrii PSD“, a declarat Marcel Ciolacu.

Alexa: Voi candida negreşit

De cealaltă parte, Liviu Alexa a postat un mesaj pe facebook în care anunţă că va candida la alegeriel ce urmează să aibă loc.

“Nu am fost demis din functia de presedinte al PSD Cluj, cum gresit s-a speculat in presa.

Decizia presedintelui Marcel Ciolacu este una corecta, avem nevoie de un arbitru neutru care sa coordoneze alegerile judetene.

Domnul Gheorghe Simon este o alegere binevenita pentru ca stie Clujul si situatia de aici, are si experienta excelenta de negociator.

Nu stiu despre ce parlamentari clujeni este vorba, banuiesc ca despre Nasra si Itu vorbeste domnul presedinte Ciolacu, astept dovezi de la domnul Simon ca ei sunt membri PSD.

Pana una alta, la alegerile ce urmeaza sa aiba loc, VOI CANDIDA negresit, alaturi de echipa mea compusa din Adrian Mladinoiu, Mihai Mocanu si Anca Ciubancan”, a scris Alexa.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Primăria Cluj-Napoca achiziționează 10 microbuze noi pentru elevi

La solicitarea cetățenilor și în urma procesului de bugetare participativă, Primăria Cluj-Napoca în colaborare cu CTP Cluj-Napoca va extinde transportul...

Închide