Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

FOTO. Persoane blocate cu maşina în zăpadă lângă Tarniţa. Intervenţie Rescue 4X4

Persoane blocate cu maşina în zăpadă lângă Tarniţa. O intervenţie dificilă a celor de la Rescue 4X4 a avut loc ieri în munţii de lângă lacul Tarniţa. Mai multe persoane au rămas înzăpezite cu maşina şi au cerut sprijinul salvatorilor voluntari de la Rescue 4X4.

Povestea incidentului prin ochii unui membru al echipei:

“Ora 22:10, sună telefonul: 46°41′8″ N 23°14′28″ E. Mașină suspendată în zăpadă. Opel frontera. 3 mașini pleacă din Cluj-Napoca spre incident, pe drum se mai alătură o mașina care vine din altă parte. Urcăm dealul, rămânem și noi blocați. Ne troliem, ne tragem unii pe alții, ajungem pana la un punct unde nu mai putem înainte. 4 mașini blocate la 3 dimineața pe un platou în vârful muntelui.
Oamenii care solicită ajutor sunt la vreo 2 km în mașină, înghețati de frig. 2 dintre membrii Rescue 4×4 merg pe jos. Se decide că e prea periculos să se intervină noaptea, se abandonează mașina care o sa fie recuperată ulterior pe lumină. La 5 dimineața ajungem în Cluj.
Zapada până la brau, -10 grade.”

Opt maşini, după cei blocaţi în zăpadă

“Pe parcursul serii de ieri, Rescue 4×4 a fost solicitat să intervină în cazul unui autovehicul blocat în zăpada. Din păcate acest lucru care nu a fost posibil din cauza condițiilor meteo și a întunericului, fiind prea periculos pentru membrii care au participat. Totuși, persoanele de la fața locului au fost duse în siguranță iar mașina a fost lăsată acolo.

Astăzi s-a intervenit din nou cu 8 mașini pentru a recupera mașina rămasă blocată, lucru dus la bun sfârșit de către membrii comunității din Cluj”, au transmis voluntarii Rescue 4X4.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Emil Brumaru, un an de la moarte. Poetul erotic. “Nimeni nu avea ca Lolo/ Sâni cât mingile de polo!”

Emil Brumaru, un an de la moarte. Unul dintre poeţii erotici români, poate cel mai. Mulţi poeţi români şi nu...

Închide