Ultima actualizare: ieri, 10:08
Locale

FOTO/VIDEO. Bunicuţa are sobă nouă, dar a fost dusă la spital!

Bunicuţa din județul Cluj pentru care s-au mobilizat sute de persoane, are sobă nouă, dar ea a fost dusă în această seară la spital, din cauza unor probleme de sănătate.

Reprezentanţii asociaţiei “Ştergem lacrimi” din Cluj, cea care a iniţiat apelul de ajutorare a bunicii au mărturisit că după articolul PortalCJ au curs donaţiile şi mesajele. De altfel, articolul PortalCJ a ajuns la circa 70.000 de persoane. Donaţiile nu au fost sume foarte mari, dar au fost multe, astfel că s-a adunat repede suma pentru sobă.

“Ca niciodată, am avut văzut un asalt de donaţii. Nu înţelegeam de unde atâtea donaţii. Noi nu suntem obişnuiţi cu atâtea donaţii. Nu-mi venea să cred”, a spus reprezentantul asociaţiei.

Soba a fost cumpărat şi montată, iar totul părea să se deruleze bine. Doar că la vizit de astăzi, reprezentantul asociaţiei “Ştergem lacrimi” a găsit-o pe bătrână bolnavă. Ea s-a plâns de dureri la burtă, a şi vomitat, ea având pietre la vezica biliară.

La faţa locului a fost chemată o ambulanţă, care a dus-o pe bunică la spital pentru investigaţii suplimentare.

Vă mulţumim tutror celor care aţi donat!

***
Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Primul “mall” al clujenilor. Magazinul “Central”, 1984

Primul "mall" al clujenilor. Magazinul "Central", 1984 Magazinul Central a fost deschis pe 29 iulie 1977. La acea data era...

Închide