Ultima actualizare: azi, 10:08
Locale

FOTOGALERIE. La un pas de nenorocire. Femeie spitalizată după ce maşina s-a răsturnat pe centura Vâlcele-Apahida

Femeie spitalizată după ce maşina s-a răsturnat pe centura Vâlcele-Apahida.

“Conform primelor informaţii, un bărbat de 30 de ani, din TM, a condus auto dinspre Apahida spre Valcele, iar pe fondul neadaptarii vitezei la condiţiile de drum, respectiv curba la stânga şi carosabil acoperit cu polei, a pierdut controlul autovehiculului, a părăsit partea carosabilă şi a pătruns în şanţul de colectare a apelor pluviale, rezultând rănirea – posibil uşoară – a unei femei de 32 de ani, din TM, pasageră pe locul dreapta faţă, care a fost transportată la UPU”, informează IPJ Cluj.

Echipajele ISU au intervenit la faţa locului.

“Au fost alertate două autospeciale și un echipaj medical SMURD, pompierii au găsit la locul evenimentului o mașină răsturnată pe plafon, în șanțul de colectare a apelor pluviale și ocupanții ieșiți din aceasta. O femeie de cca 30 de ani a fost consultată și transportată la spital, în stare de conștiență, pentru investigații și tratamente de specialitate”, informează ISU Cluj.

****

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
PLUS Cluj a dat startul depunerii candidaturilor pentru alegerile locale

Filiala Cluj a Partidului Libertate Unitate și Solidaritate (PLUS) a dat startul campaniei de depuneri de candidaturi interne, acest proces...

Închide