Ultima actualizare: azi, 10:08
primaria floresti
Locale

PNL Cluj l-a suspendat pe Horia Șulea din partid. Va candida independent!

Biroul Politic Județean al PNL Cluj a decis vineri după-amiaza suspendarea primarul Horia Șulea din funcțiile de președinte al organizației Florești și de vicepreședinte PNL la nivel judetean, anunţă stiridecluj.ro.

Horia Șulea a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, în prima instanță, pentru atribuirea directă a unui contract de deszăpezire, în condițiile în care iarna 2012 – 2013 Floreștiul era fără un astfel de serviciu și trebuia să fie curățate de urgență străzile de zăpadă. Contractul a fost atribuit în limitele legii, susțin apărătorii primarului Șulea, care acuză instanța că și-a depășit competențele, neavând atribuții de a judeca un caz de corupție.

S-au grăbit să mă execute. Asta e! Atâta merit după 30 de ani de PNL și 12 ani de administrație locală. Președintele Daniel Buda mi-a spus ca este convins că nu sunt vinovat și că voi câștiga la Apel. Voi candida la Primăria Florești ca independent”, a declarat primarul Horia Șulea, citat de stiridecluj.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
ANSVSA: Carne de curcan din zona cu gripă aviară din Ungaria, introdusă în România

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a anunțat astăzi, vineri – 17 ianuarie, că a fost notificată...

Închide