Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

APEL UMANITAR. Campanie pentru cinci copilași. Mama le-a murit de cancer!

Asociația Ștergem Lacrimi din județul Cluj a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru cinci copii rămași orfani de mama. Adriana, mama copiilor, a murit în data de 6 februarie, fiind răpusă de cancer. În urma ei au rămas cinci copii cu vârste cuprinse între 1-11 ani, ce locuiesc în comuna Roșia din județul Sibiu.

Redăm mesajul asociației:

Avem nevoie urgent de 3.500-4.000 lei pentru a imbraca copiii orfani de mama, ai Adrianei.

Va supunem atentiei, inca o data, cazul ADRIANA – bolnava de cancer, mamica eroina, a celor cinci copii care in data de 06.02.2020 si-a luat adio de la noi si de la cele lumesti si a trecut in lumea celor fara de durere si chin, lasand in urma ei, 5 copii minori cu varste intre 1 an si 2 luni si 11 ani.

Cei cinci copii orfani de mama, locuiesc in localitatea Sat Nou, comuna Rosia, județul Sibiu si au mare nevoie de sprijinul nostru financiar in vederea achizitionarii de hainute, incaltaminte si multe alte lucruri utile in viata de zi cu zi, pentru a avea si ei un trai modest si decent si pentru a putea merge la scoala ca orice copilas normal fara a se simti marginalizat, tinand cont de societatea in care traim, din pacate.

Precizam ca tatăl copiilor, in grija caruia au si ramas acestia, lucrează cu ziua, neavând un loc de muncă stabil castigand foarte putin, fiind in imposibilitatea de a le putea acoperi acestora, toate nevoile.
Acesti copii au nevoie, cu prioritate de hainute, incaltaminte si multe alte lucruri care sa-i ajute in viata de zi cu zi, iar un cost estimativ pentru toate acestea ar fi undeva in jur 3500-4000 lei.

Dat fiind cele mentionate mai sus facem apel la bunavointa d-voastra, sa ne sprijiniti in demersurile “Asociatiei Stergem Lacrimi” si sa-i ajutati cu donatii financiare pentru a putea merge impreuna cu ei, sa-i echipam cu tot ce este nevoie , alinandu-le totodata si suferinta din sufletele lor nevinovate, aducandu-le bucuria pe chipurile lor inocente.

Va multumim in numele Asociatie “Stergem Lacrimi”, celor care de un an de zile, vegheati asupra celor greu incercati de soarta!1🙏😢😢

La donații, vă rugăm să specificați cazul ,,Adriana”.

 

Donații online cu cardul sau prin PayPal se pot face cu accesand: https://stergemlacrimi.ro/

Denumire entitate: ASOCIAȚIA STERGEM LACRIMI

Cod de înregistrare fiscală: 40472193

Raiffeisen Bank, Sucursala Floreşti, jud. Cluj

Cont lei: RO35 RZBR 0000 0600 2074 5056

Cont euro: RO83 RZBR 0000 0600 2074 9236 , cod Swift: RZBRROBU.

Cont usd: RO29 RZBR 0000 0600 2088 1837,
cod Swift: RZBRROBU.

paypal@stergemlacrimi.ro

Direcționeazā 20% din impozitul pe profit ( persoane juridice )

Mesajul Asociației vine după ce, prin PortalCJ, unei bunicuțe sărmane din județul Cluj i-a fost cumpărată o sobă.

„Doresc să vă multumesc pentru tot sprijinul oferit în cazul de suflet ,,bunicuta”. Ne-aţi ajutat să achizitionam soba atât de necesară și multe altele. Mulțumim!”, a spus președintele Asociației.

https://portalcj.ro/2020/01/foto-campanie-pentru-o-bunicuta-are-nevoie-de-o-soba/

3 comentarii

  1. Elena Răspunde

    Am o intrebare .Sunt expuse mai multe fotografii Prima fotografie este identica cu prima si copii din aceasta foto nu sunt de loc aceeasi cu ceilalti copii care apar in mai multe fotografii chiar si alaturi de o persoana matura .Aveti doua cazuri asemanatoare si ati incurcat fotografile sau cum?

  2. Olteanu razvan Răspunde

    In cont bancar

  3. Florin Răspunde

    Doresc sa donez hainute pt copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Alimenta la benzinării în Florești cu numere false și ”uita” să plătească

Alimenta la benzinării în Florești cu numere false și nu mai plătea. La data de 8 februarie, polițiștii Secției 6...

Închide