Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Emil Boc: Pentru 1 leu plătit de clujeni atragem 2,5 lei fonduri europene

Primarul Emil Boc susţine că pentru 1 leu plătit de clujeni atragem 2,5 lei fonduri europene. Astăzi, în sala de sticlă a Primăriei Cluj-Napoca s-a desfășurat dezbaterea publică cu privire la bugetul municipiului Cluj-Napoca pentru anul 2020.

“În acest cadru, am preluat propuneri pe ceea ce înseamnă politicile publice în domeniul sănătății, al spațiilor verzi, domeniul locuirii, investițiilor și nu în ultimul rând, propuneri cu privire la eficientizarea cheltuirii banului public. Aceste propuneri formulate se vor regăsi în proiectul de buget care va fi înaintat Consiliului local. De asemenea, am subliniat faptul că absorbția fondurilor europene reprezintă în continuare o prioritate majoră. În acest sens, la fiecare 1 LEU plătit de clujeni prin taxe și impozite locale, Primăria Cluj-Napoca atrage peste 2,5 LEI din fonduri europene”, a precizat Emil Boc pe Facebook.

Mai multe informații despre bugetul municipiului și cele mai importante proiecte ale orașului nostru în 2020 sunt publicate pe website-ul Primăriei:

https://primariaclujnapoca.ro/…/proiectul-de-buget-al-muni…/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Clujeni prinşi cu haine de firmă contrafăcute. Îmbrăcăminte de 40.000 de lei confiscată

Clujeni prinşi cu haine de firmă contrafăcute. Îmbrăcăminte de 40.000 de lei confiscată. Doi clujeni, un bărbat şi o femeie...

Închide