Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

FOTO. Accident rutier în județul Cluj. Un autotractor a intrat din plin într-un autoturism

Un accident rutier a avut loc, în această seară, pe varianta ocolitoare a Clujului înspre Dej. Un autoturism și un autotractor au fost implicate, iar o persoană a ajuns la spital.

„O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două SAJ au fost alertate, în jurul orei 17.30, ca urmare a unui accident rutier, produs pe centura B-dul Muncii – Apahida.

Pompierii ajunși la locul evenimentului au găsit un autoturism, o autoutilitară și un camion avariate și ocupanții ieșiți din acestea.

Un bărbat, în vârstă de cca 30 de ani, a primit primul ajutor calificat și fost transportat la spital, de către echipajele medicale, cu afecțiuni ușoare”, transmite ISU Cluj.

Potrivit primelor informații, cauza accidentului ar fi nepăstrarea distanței de siguranță față de autoturismul condus în aceeași direcție de mers.

„Un barbat de 34 de ani din Bistrița Năsăud a condus un autotractor pe varianta ocolitoare a Clujului înspre Dej, iar la km 3+600m nu a păstrat o distanță de siguranța fata de autoturismul condus in aceeași direcție de mers de un tanar de 27 de ani din Bontida, intrând in coliziune fata spate cu acesta. In urma accidentului conducatorul autoturismului a fost ranit”, transmite IPJ Cluj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Firmele clujene încearcă să combată coronavirusul. Auchan îşi verifică angajaţii

Firmele clujene încearcă să combată coronavirusul. Auchan îşi verifică angajaţii. Mai multe firme clujene au început să adopte o serie...

Închide