Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

FOTO. Turda – primul și singurul oraș din România care a instalat dezinfectanți în autobuze

Turda – primul și singurul oraș din România care a instalat dezinfectanți în autobuze. Primăria Municipiului Turda, prin compania de transport public, a implementat un proiect menit să protejeze populația și să ofere cetățenilor o metodă eficientă de igienă în mijloacele de transport în comun. Astfel, în toate autobuzele electrice au fost montate dispensere cu dezinfectant pentru mâini.

În contextul actual este foarte important să luăm măsuri concrete de protejare a populației. Pentru a minimaliza posibilitatea răspândirii virușilor și a bacteriilor, motiv pentru care am decis să implementăm acest proiect. În perioada următoare vom monta astfel de dispozitive în școli și grădinițe, dar și în zonele aglomerate, obiective turistice sau alte instituții publice.,, – a declarat primarul municipiului Turda, Cristian Octavian Matei.

Soluția cu dezinfectant pe bază de alcool este foarte eficientă împotriva microorganismelor tranzitorii ale pielii, cum ar fi bacteriile, fungii și virusurile. Fiecare autobuz dispune de 2 dispensere cu dezinfectant și instrucțiuni de folosire. Încurajăm toți călătorii să utilizeze aceste dispozitive, să își dezinfecteze mâinile atât la urcarea în autobuz cât și la coborâre.

 

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Turda – primul și singurul oraș din România care a instalat dezinfectanți în autobuze

Mesajul primarului din Turda pentru cetățeni, după ce a trecut la PNL

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Alianța USR-PLUS Cluj, în febra desemnării candidaților la locale. Ungureanu vs Hossu la Primăria Cluj-Napoca

Alianța USR-PLUS Cluj este în febra desemnării candidaților la alegerile locale, urmând să aibă loc competiția internă între candidații USR...

Închide