Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Inovativ. Un clujean fură motorină cu BORMAȘINA

Inovativ. Un clujean fură motorină cu BORMAȘINA. La data de 19 februarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 4 Poliție, au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat. În vârstă de 36 de ani, bărbatul din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, e bănuit de comiterea unor furturi.

Cel în cauză este suspectat că, la data de 18 februarie a.c., ar fi acționat cu o mașină de găurit asupra rezervoarelor a doua autoturisme aflate într-o parcare situată pe raza cartierului Mănăștur. După care ar fi sustras și depozitat în recipiente din plastic combustibilul scurs din rezervoare.

Ulterior, bărbatul a încărcat recipientele respective în portbagajul unui autoturism și le-a transportat la un alt etaj al parkingului. Acolo a fost identificat și controlat de către polițiști.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în formă continuată, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Primăria municipiului Cluj-Napoca a finalizat în 2010 lucrările la primul parking de cartier din municipiu. Parkingul are un regim de înălţime S1+S2+P+6E+Terasă, este amplasat în cartierul Mănăştur pe str. Primăverii fn. si a costat 16.190.000 de lei.

Parkingul se adreseaza rezidentilor, are 460 de locuri, pentru care s-au primit 365 cereri. Repartizarea locurilor s-a facut prin tragere la sorti. Alocarea ulterioara se face in ordinea depunerii cererii, pana la sfarsitul lunii septembrie. Dupa aceasta data, locurile ramase libere se vor acorda celor care au solicitat al doilea loc de parcare.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Inovativ. Un clujean fură motorină cu BORMAȘINA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Jandarmii vor asigura ordinea la meciul FC CFR 1907 Cluj și F.C. Sevilla

Jandarmii vor asigura ordinea la meciul FC CFR 1907 Cluj și F.C. Sevilla. Măsuri de ordine publică asigurate de către...

Închide